Олімпіада-2014. Біатлон. У гонках мас-старту Україна знову без медалей - Блог про Львів

Олімпіада-2014. Біатлон. У гонках мас-старту Україна знову без медалей

Знову без медалей

Продовжується Олімпіада, яка триває в ці дні в російському місті – Сочі. Українська команда, на жаль, так і залишається з однією бронзовою нагородою в активі, яку ще в перші дні змагань виборола біатлоністка – Віта Семеренко.

Після цього у нас повний голяк. І ніби йдемо добре по трасі, стріляємо влучно, але медалей як не було, так і нема.

Вчора в Росі жінки бігли гонку з масовим стартом на 12.5 кілометрів. Що цікаво, серед 30-ти учасників було аж чотири українки.

Чи могли ми розраховувати на медалі в цій дисципліні? Та не могли, а треба було тут здобувати медалі. Тим більше наші спортсменки так добре виглядали на зборах.

Гонка розпочалася й що одразу ж далося взнаки, що наші дівчатка бігли дуже повільно. Вдумайтеся в цифри. Олена Підгрушна за час гонки не зробила жодного промаху на вогневому рубежі й прийшла на фініш лише 8-ою.

Щось мені так здається, якби та ж Бергер чи Грегорін не схибили, то вони неодмінно були би в медалістах.

А так…..

Щодо інших наших дівчат, то вони, як завжди мали проблеми з стрільбою.

Валентина Семеренко схибила двічі й фінішувала – 12-ою, Віта Семеренко схибила один раз – 17-е місце. А ось Юлія Джима взагалі зробила завал. У підсумку чотири промахи й підсумкове 23-те місце.

Також читайте:   Футбол. Відбір до ЧС-2016. Україна програє Хорватії (відео)

Про які медалі тут може бути мова якщо ми не готові.

Щодо переможниць, то золото в цій дисципліні здобула білоруска Добрачьова. Дарина знову ж таки показала феноменальну стрільбу, яку підтримала хорошим бігом по трасі.

Це вже третє олімпійське золото для Домрачьовою на цій Олімпіаді й безперечно вона стане героєм Білорусії.

Друге місце в гонці з масовим стартом здобула чеська спортсменка – Соукалова. Якби Габріела не схибила на останньому рубежі, то могла цілком розраховувати навіть на золото.

Бронзову медаль здобула норвезька спортсменка – Екхоф. І це сигнал нам перед естафетною гонкою. Адже саме на цю гонку в нас останні надії на медаль.

Ніби ми там фаворити, але як буде насправді – час покаже.

Щодо чоловічої гонки з масовим стартом, то її ніяк не могли провести протягом трьох днів. Причина – туман, який не дозволяє стріляти по мішенях.

Гонку таки провели. На жаль, вона проходила без участі українських спортсменів. Такі реалії, що в топ-30 ми не потрапляємо. Був великий снігопад, вітер….

Перемогу тут здобув норвежець – Свенсен, другим фінішував – француз Фуркад, третім – чех Моравець.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*