Олімпіада-2014. Біатлон. Змішана естафета. Норвегія перемагає, Україна знову поза п’єдесталом - Блог про Львів

Олімпіада-2014. Біатлон. Змішана естафета. Норвегія перемагає, Україна знову поза п’єдесталом

Знову поза п'єдесталом

Незважаючи на те, що протистояння між мітингувальниками та владою в Україні і надалі є, Олімпіада в Сочі триває. Українська збірна навіть хотіла вийти на чергову гонку в біатлоні з чорними пов’язками, але НОК не дозволив.

Ну, такий вже НОК і такі вже правила.

Тим не менше, вкотре надія на медалі була, адже це біатлон. Один єдиний вид спорту, де ми можемо розраховувати на медалі.

Сьогодні в Сочі бігли змішану естафету. Але, коли перед початком гонки я глянув на стартовий лист наших спортсменів, то просто таки отетерів. Лідерів вирішили поберегти в цій гонці та виставили найближчий резерв.

Для чого це робити? Невже тренери збірної думають, що в жіночій естафеті ми стовідсотково здобудемо медалі? Вже перед Олімпіадою багато говорили, що наші спортсмени перебувають в чудовій формі, а що ми маємо?

Де-де, а фізично ми зовсім не готові.

Повертаючись до гонки зі змішаною естафетою скажу, що розпочалася гонка для України вдало. Наталія Бурдига добре стріляла, більш-менш нормально йшла по трасі й передала естафету відстаючи від лідера гонки лише на 11 секунд.

Другою їхала від України Панфілова. І тут розпочалися казуси. Вже на першому ж повороті українська спортсменка падає, поки піднялася, то вже й змагатися не було чого. Плюс, до того всього, йшла по трасі Панфілова повільно.

Також читайте:   Як Воробус вперше в житті дивився гру у водне поло

У підсумку, передала вона естафету Андрію Дериземлі з сьомим результатом, програючи лідеру гонки Соупу більше хвилини.

На третьому етапі були великі сподівання на Андрія, спершу він добре йшов по трасі, але як так можна було стріляти? В естафеті ж є додаткові патрони, а Дериземля примудрився ще й поїхати на штрафне коло.

Як написав один пан, цитую: «Можна було далі не продовжувати». Семенов на четвертому етапі пройшов гонку стабільно, але вже було пізно.

Щодо переможців, то вкотре свій клас підтвердив нестаріючий Бьорндален, який разом з Норвегією здобув золоті нагороди. Друге місце посіла команда Чехії, третіми фінішували – італійці.

Україна з відставанням у 2 хвилини 48 секунд, нагадаю, лише восьма.

Що далі? А тепер остання надія на медаль у нас на жіночу естафету, яка пройде 21 лютого в Сочі. Якщо й там ми не здобудемо нагород, то в одне місце всі заяви тренерів перед чемпіонатом, які казали що ми перебуваємо в чудовій формі.

Чекаємо цю гонку й сподіваємося що вона буде для нас успішною і ми таки здобудемо золоті нагороди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*