Паніка до добра не призведе - Блог про Львів

Паніка до добра не призведе

Полиці пусті

Революція в Україні продовжується.

За останньою інформацією рух потягів до Києва відновили, багато депутатів повиходили з партії Регіонів, плюс з опозиціонерами зібралися на позачергове засідання Верховної Ради, але поки що жодних рішень не було прийнято.

Протистояння ж на Майдані Незалежності продовжується. Число загиблих збільшується.

Щодо Львова, то тут наче все спокійно, біля захоплених об’єктів волонтери прибирають сміття, багато людей ходить по місті з прапорами тощо.

Хоча час від часу з’являються новини про ттітушок, які або вже приїхали або їдуть до Львова. Більшість цієї інформації не відповідає дійсності, адже дороги на під’їзді до міста Лева посилено патрулюють люди.

Але, якщо ви бачите якихось підозрілих людей, то варто телефонувати на гарячу лінію міста Львова за телефоном – 297-59-11 й повідомляти про можливі провокації.

Чергове звернення до народу з’явилося й від мера міста – Андрія Садового. Він, зокрема, зазначив що треба зберігати спокій, патрулювати місто й не допускати провокацій.

Повну версію звернення можна переглянути нижче:

І ще, не треба панікувати, а то чув від колег та й сам бачив як люди почали масово скуповувати продукти першої необхідності (макарони, олію, хліб), знімати готівку з рахунків тощо.

Також читайте:   Львів страйкує проти податкового кодексу (відео)

Так, всі переживають що буде війна і я можу зрозуміти людей, але чи знають люди до чого може призвести паніка.

Перше – це те, що можуть суттєво підвищитися ціни на продукти харчування через їх дефіцит. Якщо запаси будуть зменшуватися, то й ціни підвищаться. Хоча, дуже в цьому сумніваюся.

Дефіцит борошна?

Друге, через великий попит можуть почати заробляти на людях приватні підприємці. Що ви думаєте вони всі такі добросовісні? Завжди знайдеться який-небудь що захоче заробити на чужому горі.

Готівка

Не секрет, що долар на міжбанку виріс до 9-ти гривень. Це також сигнал до інфляції. Знаю, що люди й гривні масово здають, купляючи долар. Не знаю як зараз ситуація з цим, але сподіваюся наші читачі про це повідомлять у коментарях.

Зняття готівки? Читав що багато банків ввели ліміт на зняття готівки в Києві, не за горами інші міста?

Сам, особисто, перевіряв інформацію про те, що не працює Приватбанк. Заходив у систему «Приват 24». Так ось, система підвисає, але це часто буває в цьому банку і до революції було.

Тому, без паніки. Вона ніколи до добра не приводила.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. vrubli 20.02.2014 пише:

    Воробусе, купити собі харчів про запас – цілком розумна думка.
    Ділянки траси то й діло блокуються, тому невідомо як буде з поставкою продуктів, а запаси не завадять.

  2. The Notorious B.I.G 20.02.2014 пише:

    гАРАБЕЦ, як в тебе закінчиться пшоно, прилітай до мене під вікно, я тобі сухариків покладу на підвіконня, будеш дзьобати 😀 😆

  3. АнТон 20.02.2014 пише:

    Був тільки що в супермаркеті, це просто капець, люди масово все розбирають: переді мною стояв чоловік, то купляв 10 пачок масла, геркулес, борошно, цукор, пиво, сирки. Черги шалені і це при тому, що каси всі працюють як ніколи. Паніка робить своє

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*