Пороблено…. Українські команди синхронно програють у Лізі Європи (відео) - Блог про Львів

Пороблено…. Українські команди синхронно програють у Лізі Європи (відео)

Знову програли

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи.

Вся увага українських вболівальників футболу була прикута до матчів за участю саме наших команд, які, окрім Динамо, зберігали непогані шанси на прохід в наступну стадію змагань.

Ще вчора автор блогу писав свої прогнози щодо майбутнього українських команд в єврокубках. Більше схилявся до думки, що пройде лише чемпіон країни – Шахтар.

Але, й цього не сталося адже й «гірники» поступилися своєму супернику.

Та, про все по-порядку.

Розпочнемо з поєдинку за участю київського Динамо.

Команда Блохіна після кіпрських 0-2 їхала до Валенсії з метою взяти реванш. Так, протягом гри динамівці виглядали краще, багато рухалися, але який толк з того якщо моментів то практично не було.

Господарі ж поля грали не основним складом і зосередилися на грі від оборони.

Тому, не дивно, що гра завершилася сухими 0-0.

Чорноморець.

Після «сухих» 0-0 в Одесі до Франції підопічні Григорчука їхали забивати, адже саме гол допоміг би «морякам» почуватися значно краще.

Ліон на гру проти Чорноморця вже вийшов куди сильнішим складом, але сказати що наша команда в чомусь їм програвала – це кривити душею. Гра була рівною і все вирішив один єдиний гол французів під кінець гри коли Чорноморець вже грав у меншості.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Динамо 1:1 Брага (відео)

Дніпро.

За кого прикро, так це за цю команду. Могли проходити Тотенхем, але…. Після того, як на початку другого тайму українська команда завдяки голу Зозулі повела в рахунку вже десь повірилося що ми пройдемо далі.

Але, все зіпсувало дурне вилучення того ж Зозулі. Гравець Тотенхема почав провокувати українця, той не витримав і залишив команду в меншості.

Англійці просто таки після цього епізоду нас почали нищити. Злим генієм для Дніпра став нападник «шпор» – Адебайор.

У підсумку 1-3 і Тотенхем крокує далі.

Шахтар.

Від кого, а від чемпіона країни ніхто не очікував поразки вдома від середнячка – чеської Вікторії. Тим більше, що на виїзді «гірники» то зіграли 1-1, тому атакувати то треба було саме чехам.

Зараз можна багато говорити про те, що Шахтарю не щастило, але цим і вимірюється клас команди. Мінімум моментів – максимум голів.

Вікторія забила із 5 ударів – 2 голи, а Шахтар пробив 33 рази – забив один гол.

Що тут ще говорити.

На жаль, але футбольна весна для українських команд в єврокубках видалася чорною. Знову ми залишаємо змагання щоб повернутися сильнішими восени?

Фото: football24.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*