Проблема світлофора на зупинці “Весна” - Блог про Львів

Проблема світлофора на зупинці “Весна”

Зупинка - Весна

Блог Воробуса й на далі продовжує допомагати людям і завжди відкритий до спілкування. От буквально вчора до нас в редакцію надійшов лист від людини, яка назвала себе «Старенький».

Він зокрема, пише наступне: «Доброго дня, Воробусе, напишіть про проблему світлофора на зупинці Весна що на Богдана Хмельницького. Там постійно важко перейти дорогу, бо світлофор для пішоходів надто мало часу світить зеленим світлом».

Що ж, проблема зрозуміла й Воробус й сам вирішив перевірити що ж там не так. Пам’ятаю свого часу ми вже описували проблему зупинки громадського транспорту навпроти ринку «Добробут». Через деякий час її зняли.

Не знаю чи правда завдяки нашій публікації, але факт залишається фактом. Там поставили світлофор і маршрутки не зупиняються на пішохідному переході. Відтепер зупинка транспорту перенесена аж до театру ляльок.

І правильно, біля «Добробуту» зупинитися толком нема де.

Повертаючись до теми світлофору.

Так от, в краях зупинки «Весна» Воробус час від часу буває, тому от вчора й вирішив перевірити а скільки часу світить світлофор для пішоходів саме зеленим.

На моє здивування, цього часу таки замало (Воробус нарахував всього лише 12-15 секунд) щоб перейти дорогу. Відстань від одного тротуару до іншого достатньо таки велика.

Також читайте:   Як вам сьогоднішня гроза? Могло бути гірше?

Якщо автор блогу молодий, займається спортом і не встигає перейти дорогу, то що говорити за старших людей? Вони ж не так швидко можуть перейти дорогу.

Район цей людний, тут пішоходи не рідкість, багато із них приїздить громадським транспортом, переходить дорогу до житлових будинків і вічно чують від автівок чи вантажних автомобілів сигнали що треба рухатися.

Який вихід із цієї ситуації?

Тут або треба ставити так званий острівець як в центрі нашого міста або ж просто збільшувати час зеленого світла для світлофорів.

Острівець допоможе людям перечекати знову ж таки чергу зеленого світла. Збільшення ж інтервалу витримки зеленого світла допоможе таки нормально перейти дорогу.

Щодо руху транспорту, то він тут насичений. Саме через вулицю Хмельницького люди їдуть на Червоноград, Київ, Дубляни тощо.

Сподіваємося Міська Рада зверне увагу на цю проблему і всі залишаться від її вирішення задоволеними.

Насамкінець, нагадую, що своє запитання авторам блогу можна задати за допомогою нашої рубрики – «Запитай у Воробуса».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*