У Львові оголошено три дні жалоби за загиблими на майдані

Свічка пам'яті

Революція в Україні продовжується…

Чого так всі очікували, таки сталося. Наші «улюблені» депутати прийшли сьогодні у Верховну Раду, побилися, потріпали язиками й пішли на перерву. Казали що перерва буде не більше години часу, а що ми маємо?

Вже на годиннику 14 година за київським часом, а рішення по зміні конституції нема. А чи буде взагалі? Зараз на це питання відповіді ніхто дати не може окрім самих депутатів.

А ще пригадую сьогодні на засіданні один із депутатів просив своїх колег оголосити день жалоби за загиблими на майдані – 20 лютого. Цього депутати не зробили як і президент.

Радує, що наш міський голова Львова – пан Андрій Садовий більш мудріший і дбає не про себе, а в першу чергу про місто й своїх людей.

Все-таки, у вчорашніх відстрілах в столиці нашої країни загинуло 13 людей – мешканців Львова та Львівської області, а також велика кількість людей з інших регіонів.

Це люди різного віку: як молодь, так і старші люди.

Хтось залишився без батька, хтось без чоловіка, хтось без хлопця…. Як подумаєш про це все, аж страшно стає. Вчора людина ще була, а сьогодні нема.

Також читайте:   Революція на вулиці Грушевського або як Україна не спала цілу ніч

Досі не можу збагнути як ці сволоті з «Беркуту» могли стріляти по своїх же людях. Ганьба таким охоронцям і всім політикам, які до цього причетні.

Повертаючись до Львова скажу, що мер оголосив триденну жалобу за загиблими на майдані.

Протягом трьох днів, а саме 21, 22, 23 лютого у місті будуть висіти прапори із чорними стрічками, будуть обмежені розважальні заходи, такі як: дискотеки, концерти, музичні шоу тощо.

Та і якщо так подумати, кожна свідома людина розуміє, що зараз радуватися, співати, слухати музику, танцювати – це не лише себе не поважати, а й не поважати свою країну та своїх співвітчизників.

Також, наскільки мені відомо, скасовано всі спортивні змагання в нашій країні: відмінено футзальні поєдинки, баскетбол, футбол.

Спортивні події ще зіграють, а життя людям не вернеш.

Блог Воробуса висловлює слова співчуття близьких та знайомим загиблих. Люди, які загинули безперечно герої України.

Сподіваємося що подібного більше не повториться. Жодна політика, жоден портфель, гроші, влада, не вартує життя людини. Навіть нема чого порівнювати це все.

У сьогоднішній день більше публікацій на нашому ресурсі не буде у знак пошани до людей, які загинули насильницькою смертю.

Далі просто помовчимо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Vorobus 21.02.2014 пише:

    http://www.youtube.com/watch?v=YLra8kjHeCU – брифінг Садового 21 лютого

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*