Баскетбол. Суперліга. Політехінка – Галичина 95-79 Черкаські Мавпи

Моменти гри

Вчора був понеділок, 17 березня, початок робочого тижня, але це не завадило Воробусу ввечері сходити на баскетбольний поєдинок, який відбувався у нашому місті.

Ще зранку навіть не міг собі подумати, що потраплю на баскетбол, який вживу ще не дивився ніколи.

Хто грав? У рамках регулярного чемпіонату між собою зустрічалися наша «Політехніка-Галичина» та команда із Черкас під назвою – «Черкаські Мавпи».

Коли приїхав у палац спорту «Галичина» (саме там проводить свої поєдинки наша команда), то побачив, що людей таки зібралося досить таки багато. Любить глядач у Львові такий вид спорту як баскетбол.

І це, незважаючи навіть на те, що вхід на гру не безкоштовний, а платний. Тема квитків також цікава.

Перепустки на гру коливаються від 10 і до 40 гривень. Ні, ну вибачте мені, але в даний час платити за квиток 40 гривень – це трохи забагато. Не здивувався, що на цих місцях було не так багато людей якби цього хотілося.

Вболівальники якщо брали квитки, то по 10 та 20-ть гривень.

Атмосфера. Якщо порівнювати баскетбольний матч із тим же футзалом, то на першому значно цікавіше. В залі постійно грає музика, увімкнені табло, диктор постійно наголошує на тому хто заробив фоли, які заміни відбуваються, під час пауз виступають чарівні дівчата.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:1 Локомотив (відео)

Останні взагалі зачарували Воробуса. Я вже був подумав чи то не «забити» на баскетбол, але таки здоровий глузд переміг і пішов дивитися гру. 😀

Сам гра. Вона сьогодні вийшла досить таки результативною адже команди на двох закинули 174 очки. Добре, що наша команда перемогла свого суперника із рахунком 95-79.

Кожну результативну атаку глядачі у залі сприймали оплесками і це також додає колориту грі. До речі, глядачі є різні: хлопці з дівчатами, старші люди, жінки.

Найкращим в «політехів» в сьогоднішній грі був Майлс на рахунку якого 19-ть закинутих очок.

А що наші суперники? Вони виглядали дуже слабо, особливо це стосується оборонних порядків. Єдине де вони були кращими – це у виконані трьох очкових кидків. Сподобався їхній 21 номер – Чумаков.

Десь всередині четвертої четверті стало зрозуміло, що «Політехніка-Галичина» вже перемоги в грі не віддасть. І, по завершенні поєдинку народ зустрів звитягу оплесками.

Похлопав команді й автор блогу, який хоч і не знає добре усіх моментів гри, але пообіцяв собі що буде час частіше ходити на баскетбол. Хотілося би побачити гру нашої команди проти грандів: Хіміка, Будівельника тощо.

До речі, після цієї гри львівська команда так і залишилася на 7-ому місці в турнірній таблиці.

Більше фото з гри дивіться тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*