Чи покинула нас зима остаточно?

Тепло?

Вихідні продовжуються, але не відпочиває блог Воробуса, який намагається радувати своїх читачів веселими та цікавими публікаціями.

Розпочну із того, що сидіти зараз в інтернеті не бажано. Після тривалої зими, якої фактично не було, наступила весна, яка одразу ж порадувала всіх нас хорошою, теплою погодою.

Вже нема такого що люди сидять по хатах і грають в доміно чи нарди, а вони масово виходять на вулиці своїх населених пунктів та насолоджуються сонячною погодою.

Як довго збережеться подібна погода, невже із зимою вже попрощалися про це та не тільки читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

Розпочну з поточної погоди. Так от, на 14 годину дня на вулиці сонячна погода, досить таки тепло, стовпчики термометрів показують +12 градусів вище нуля. Єдине що є, так це вітер. Він такий поривистий.

Тим не менше, багато моїх знайомих сьогодні зранку поїхали кататися на лижах в курорті Буковель. Там, до слова, спостерігається мінусова температура повітря і снігу ще є достатньо таки багато.

Чи вже можна попрощатися із зимою?

Однозначної відповіді на це запитання автор блогу дати не може.

Чому?

Тому що сайт пана Марсело, який завжди адекватно прогнозує погоду повідомляє, що наприкінці наступного тижня, а саме з суботи на неділю буде істотне похолодання.

Також читайте:   Український бабак спрогнозував пізню весну

Стовпчики термометрів опустять до 3 градусів з позначкою плюс вночі і до 7 градусів з позначкою плюс вдень. Що цікаво, не дивуйтеся, буде падати мокрий сніг.

І це після того, що даний тиждень буде дуже теплим. Вдень температура повітря буде прогріватися до рекордних як на даний момент + 16 градусів. Здавалося вже можна ховати все зимове у шафи.

Щодо того ж таки наступного тижня, то холодна мокра погода протримається рівно тиждень і вже з 22 березня опади мають припинитися, а стовпчики термометрів мають піднятися до +11 градусів за Цельсієм.

Воробусу нещодавно сусід задав конкретне запитання, цитую: «Коли ж можна буде вже проводити польові роботи?».

Відповідаю, не став би зараз поспішати це робити. Клімат на Землі істотно змінився. Згадайте якою була зима минулого року. В березні почав падати такий сніг, що люди не знали вже що з ним робити.

Якби там не було, бажаю вам, читачі блогу, вдалого завершення сьогоднішнього вихідного дня. І нехай ні сніг, ні дощ, ні мороз не псують ваш настрій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*