Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:1 Волинь (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:1 Волинь (відео)

Кварцяний перемагає

Після вимушеної перерви, пов’язаної із напруженою політичною ситуацією в Україні, відновилися поєдинки футбольного чемпіонату.

І одразу ж на нас очікувало західне дербі, у якому між собою зустрічалися наші Карпати та луцька Волинь.

На жаль, Карпати за великою ігрової переваги таки програли своїм опонентам із рахунком 0-1.

Скучили вболівальники за великим футболом. Ще б пак, великий футбол на стадіонах України був ще як минулого року. Потім початок чемпіонату був перенесений, але все ж весняна його частина таки стартувала.

Карпати – Волинь. Ці поєдинки завжди проходять у напруженій боротьбі. Цей матч винятком не став.

З перших хвилин гри «леви» на правах господарів понеслися забити гол. Гладкий, Федорчук, Бартуловіч мали просто таки вбивчі моменти, але вдало у воротах гостей стояв їхній кіпер – колишній динамівець – Артем Кичак.

Гості особливо не атакували. Було помітно, що їх в цій грі би задовольнила нічия. Хоча, як виявиться згодом ці припущення були хибними.

Перший тайм так і завершився «сухими» 0-0.

Другий тайм кардинально ситуації на полі не змінив. Карпати і на далі багато атакували і знову ж таки дива воротарської майстерності творив кіпер волинян – Кичак.

Також читайте:   Перед входом до Ратуші на показ виставили суперкубок України

Голоддюк, Гладкий – це самі ці гравці, які могли стати авторами переможного голу. Але, як це часто трапляється у футболі спрацьовує старе як світ правило: не забиваєш ти – заб’ють тобі.

Нечисленна атака гостей завершилася тим, що Козьбана вивели на ворота Карпат і гравець Волині точно пробив у протихід кіперу львівської команди – Ільющенкову.

Йшла, до слова, 76-та хвилини гри.

Але, й після цього Карпати таки могли уникнути поразки. Йшли додані до основного часу хвилини гри коли простріл Бартуловіча якимось дивом не замкнули спочатку Гладкий, а потім Пучковський.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Волині із рахунком 1-0, а це означає, що саме підопічні Кварцяного набирають три залікові очки.

«Леви» ж зможуть це зробити вже у наступному турі, коли на них буде очікувати знову ж таки дербі, на цей раз на виїзді із ужгородською Говерлою.

Ця гра відбудеться 23 березня, початок о 17 годині.

Бажаємо прем’єрної перемоги у новому 2014 році, а, насамкінець, пропоную переглянути відео небезпечних моментів та голу в поєдинку між Карпатами та Волинню:

Фото: vidomosti-ua.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*