Футбол. Ліга Чемпіонів.Визначилися всі чвертьфіналісти змагань - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів.Визначилися всі чвертьфіналісти змагань

Моєс радіє

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили останні матчі-відповіді 1/8 фіналу турніру під назвою – Ліга Чемпіонів.

І хоч, українських команд у цих змаганнях вже не залишилося, все рівно фанатам такого виду спорту як футбол цікавого дивитися за поєдинками найсильніших команд Старого світу.

Які результати були зафіксовані у поєдинках 1/8 фіналу, хто пройшов далі, коли відбудеться жеребкування наступного раунду змагань та багато іншого читайте далі.

Отже, розпочну свою розповідь із огляду вчорашніх поєдинків. Так от, найцікавішим поєдинком вечора 19 березня був матч між англійським Манчестером та грецьким Олімпіакосом.

Після того, як в Греції команда «фізрука» Моєса без шансів поступилася із рахунком 0-2 було дуже цікаво глянути на те, чи зможе команда з Англії пройти далі.

Таки змогла, вчора Манчестер був єдиним колективом. Головними героями зустрічі стали нападник Ван Персі (забив три гола) та воротар МЮ – Де Хеа, який відбив кілька небезпечних ударів гостей.

У підсумку 3-0 і Манчестер виходить у чвертьфінал змагань.

В іншому поєдинку 19 березня між собою зустрічалися німецька Борусія та російський Зеніт. Після першого матчу, що відбувся у Санкт-Петербурзі (перемогла команда з Дортмунда 4-2) стало ясно – гра у Дортмунді перетворюється на просту формальність.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Олімпіакос 1:2 Металіст (відео)

Так воно і сталося. Зеніт щоправда переміг із рахунком 2-1, але цього було замало щоб пройти далі.

Днем раніше, 18 березня відбулося ще два поєдинки 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

І якщо, у проході іспанського Реалу ніхто не сумнівався (Роналду і компанія на виїзді розгромили Шальке 6-1), то гра між Челсі та Галатасараєм була з цікавим підтекстом.

У підсумку, Реал знову переміг, на цей раз із рахунком 3-1, а команда Жозе Моуріньо була сильнішою за турків 2-0.

Таким чином, до таких команд як: Баварія, Барселона, Атлетико та ПСЖ, які ще тижнем раніше вийшли у наступний раунд змагань приєдналися: Реал, Челсі, Борусія та Манчестер Юнайтед.

Що далі? А тепер, в п’ятницю, 21 березня відбудеться жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу. Слабих команд на цій стадії змагань вже точно нема.

Ви лише гляньте на склад учасників. Тим більше, що тепер вже можуть між собою зустрітися команди із однієї країни.

Як це буде насправді, побачимо вже зовсім скоро, а поки що, насамкінець, пропоную вже зараз прогнозувати переможця цьогорічної Ліги Чемпіонів.

Воробус, до слова, думає, що ним цього року стане Челсі. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*