Футбол. Товариський поєдинок. Україна 2:0 США (відео) - Блог про Львів

Футбол. Товариський поєдинок. Україна 2:0 США (відео)

Фоменко перемагає

І хоч політична ситуація в країні не є стабільною, тим не менше, вчора свій перший поєдинок в цьому році провела наша національна футбольна збірна.

Підопічні Миколи Фоменка на Кіпрі зустрілися в спарингу з американцями.

Як завершився цей поєдинок, чи показала належну гру збірна України та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із того, що цей поєдинок планували проводити в місті Харкові. Але, всі добре знають, яка зараз ситуація в цьому місті. Безпеки ніхто гарантувати не може, тому гру спершу думали взагалі відмінити, а потім взяли й перенесли на Кіпр.

Збірна США вийшла на цю гру в далеко не бойовому складі. Лідерам дали відпочити, натомість їх головний «коуч» – Клінсман перевірив в бою найближчий резерв.

Щодо України, то грали ніби всі, плюс до того всього, дебютували в головній команді Макаренко, знову зіграв Морозюк. Приємно, що таки тренерський штаб знаходить нових гравців для збірної.

Перед грою були суттєві побоювання за результат. Чемпіонат в Україні так і не відновився після зими, команди бігають та бігають. І, зараз досі невідомо, коли ж футбольні фанати побачать офіційні поєдинки за участю своїх улюблених команд.

Тим не менше, українські футболісти вийшли на гру, здобули впевнену перемогу, а також показали клас гри.

Також читайте:   «Європейська ліга ветеранів» розширює свої кордони! Турнір у Львові. Післямова

Вже на 12-й хвилині наші земляки відкрили рахунок. Гармаша вивели на ударну позицію, кіпера США він переграти не зумів, натомість першим на добиванні був Ярмоленко, який без проблем поклав «шкіряного» в кут воріт футболістів з іншого материка.

Після голу здавалося американці активізуються, але вони і надалі були «кволими», мало рухалися і практично не загрожували воротам П’ятова.

Українські футболісти навпаки могли ще забити, але м’яч вперто не ліз у ворота.

На початку другої 45-ти хвилинки американці активізувалися, кілька разів пробивали по воротах, але вдало в рамці стояв наш голкіпер – Андрій П’ятов.

А потім Девіч розставив всі крапки над «і». Безус вивів вже гравця Рубіна віч-на-віч із кіпером США і Марко вдало скористався свої шансом.

Звучить фінальний свисток, який фіксує впевнену перемогу збірної України з рахунком 2-0, а це означає, що до найближчого товариського поєдинку ми підійдемо в хорошому гуморі.

Коли буде наступна гра збірної? Зараз ще невідомо, подейкують, що це може бути турне по Америці. Час все розставить на свої місця.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: golosukraine.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*