Футзал. Чемпіонат України. Ураган 3:3 Енергія (відео)

Ураган 3:3 Енергія

У 23-ому турі чемпіонату України з фтузлау львівська Енергія на виїзді зустрічалася із своїми сусідами – командою Ураган.

Гра видалася бойовою і завершилася нічиєю 3-3.

41-е по рахунку енергетичне дербі фанати обидвох команд очікували з великим нетерпінням.

Ще б пак, зараз у футзальному чемпіонаті не так вже і багато цікавих поєдинків, команд мало.

Тому, хоча б матч Енергії з Ураганом хоча б якось міг внести цікавинку в цей вид спорту.

Розпочали краще поєдинок господарі майданчику. Вони у першому таймі просто таки повністю переграли свого суперника. І якщо би вдало у воротах не діяв кіпер «енергетиків» – Володимир Кардаш, то наша команда пропустила би не два, цілих 5-ть м’ячів.

За Ураган у першій 20-ти хвилинці відзначалися Макаєв та Морено.

Другу 20-ти хвилинку Енергія одразу ж розпочала із грою в п’ять польових гравців. Варто сказати, ця тактика себе виправдала. Енергія закрила мобільних господарів поля на своїй половині і довго катала м’яч з одного боку на інший.

Само собою, команда й забивала голи. Спершу Рогачов (Енергія) скоротив розрив в рахунку, потім Морено (Ураган) знову ж таки відновлює гандикап у два м’ячі, але коли Жека знову ж таки за мить скоротив рахунок до мінімуму стало зрозуміло, що сьогодні наші хлопці не програють.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Нові імена" здобувають прем'єрну перемогу над "Спільнотою"

Рятівником команди став нестаріючий – Максим Павленко, який вдало знову ж таки замкнув передачу своїх партнерів при грі із 5-тим польовим гравцем.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує бойову нічию із рахунком 3-3, а це означає, що команди додають до свого активу по одному заліковому балу.

В турнірній таблиці команди зберегли свої попередні позиції. Енергія із 28-ома пунктами перебуває на 4-ому місці, Ураган же із 33-ома на третьому місці.

Все йде до того, що Кардинал із міста Рівне, що йде на 5-ому місці вже ніяк не зможе догнати свого конкурента за боротьбу у плей-офф – а це саме нашу львівську Енергію.

До речі, в інших матчах 23-ого туру були зафіксовані такі результати:

Локомотив 1:0 Кардинал-Рівне
Єнакієвець 2:1 ЛТК.

Наступний, 24-й тур відбудеться вже найближчого вівторка. Зокрема, центральний поєдинок туру відбудеться у місті Лева, де наша Енергія на своєму майданчику буде приймати лідера нинішнього чемпіонату – команду Єнакієвець.

Обіцяє бути дуже цікаво, тому треба підтримати нашу команду.

Насамкінець же, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Енергією та Ураганом:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*