Прем’єра фільму “Синевир” в Україні – 3 квітня - Блог про Львів

Прем’єра фільму “Синевир” в Україні – 3 квітня

Синевир

Любить Воробус переглядати різного роду фільми на своєму компутері, головне щоб кіно було для мене цікавим.

Зокрема, щось останнім часом мені сподобалося дивитися романтичні роботи. Чи то вже пора женитися? Час покаже. Не буду ж вічно в холостяках сидіти.

А ще автор блогу полюбляє ходити на цікаві прем’єри фільмів, які відбуваються в кінотеатрах нашої країни.

Пам’ятаю ходив з друзяками на продовження фільму «Голодні ігри». Все-таки, великий екран кінотеатру ні з чим не порівняти.

Для чого я це все говорю?

Сидить кілька днів тому автор блогу на балконі, п’є чай, як раптом дзвонить колега-блогер Патрон і говорить, далі цитую: «Ігоре, хочу тебе порадувати, з 3 квітня в кінотеатрах України будуть показувати довгоочікуваний фільм під назвою – Синевир».

Воробус спочатку думав, що блогер жартує, але коли почав робити запити в інтернеті, то дійсно побачив, що фільм таки, нарешті, вийде в прокат.

Прем’єра таки дійсно відбудеться 3 квітня.

В яких кінотеатрах буде проходити прокат? Розкладу сеансів ще поки нема, але достеменно відомо, що його будуть показувати в ІМАХ, а також в мережі кінотеатрів «Кінопалац».

Єдине що треба, так це дивитися за анонсами. Щось мені так здається багато людей таки захоче переглянути цей фільм.

Також читайте:   Що нового можна переглянути в кінопалаці?

Тепер, для тих хто не знає, коротко про фільм українського виробництва.

«Синевир» почали ще знімати у далекому 2011 році. Прем’єра спочатку мала бути у 2012, але через різного роду причини її переносили. То сюжет не той, то щось там із організаційними питання не так.

Одним словом, все як в Україні. І ось схоже, епопея з фільмом таки завершиться.

Бюджет «Синевира» 800 тисяч доларів. Багато це? Моя думка, що як для українського кінематографа – це цілком нормальна сума.

Сюжет.

За ним група молодих людей їде відпочивати не куди-небудь, а на озеро Синевир, яке завжди приваблювало людей своєю красою.

Спочатку все відбувається добре: люди розважаються, співають, гуляють, але з часом з’явиться вона – істота Чупакабра, яка вже роками тероризує терени нашої держави.

Дуже маю великі сподівання, що фільм не розчарує. А то буває підеш в кіно, сядеш і вже за пів години тобі починає ставати скучно.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро. Бо вже 3 квітня – прем’єра фільму «Синевир» в Україні.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер до цього фільму:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*