Теніс. Маямі. Долгополов перемагає чергового гранда – Ваврінку - Блог про Львів

Теніс. Маямі. Долгополов перемагає чергового гранда – Ваврінку

І знову Долгополов

Продовжуємо розповідати про такий вид спорту як теніс, адже не секрет, що в Україні як і у цілому світі є дуже багато прихильників цього виду спорту.

Останнім часом своїми досягненнями радують українські спортсмени. Зокрема, чудову гру демонструє наш тенісист – Олександр Долгополов.

Блог Воробуса вже писав про його успішні виступи на турнірі в Індіан – Уелсі. Тоді, під його гарячу руку потрапив сам лідер світового тенісу – іспанець Рафаель Надаль.

Щось мені здається «зубр» тенісу недооцінив нашого спортсмена, але нам від того якось як солов’ю. Перемога є перемога.

Жаль лише, що згодом Долгополов у півфіналі поступився іншому «зубру» тенісу – швейцарцю Федереру. Програв українець без шансів, але пообіцяв виступити вже краще на наступному турнірі, який кілька днів тому стартував вже у Маямі.

Що цікаво, знову ж таки ім’я українця у всіх на устах. Вчора Олександр у рамках 1/8 фіналу зустрічався із третьою ракеткою світу – швейцарцем Ваврінкою.

Перед грою букмекери не вірили в те, що наш спортсмен зможе нав’язати боротьбу більш іменитішому спортсмену. Але, на то він і є спорт, що часто бувають сенсації.

Розпочав поєдинок вдаліше українець. По ходу першого сету він перемагав 5-1, але кількахвилинна розслабленість дозволила швейцарцю скоротити розрив у рахунку до 4-5.

Також читайте:   Еліна Світоліна: про ціну своєї ракетки, нерви та одеських проституток (відео)

Невже Долгополов не зможе виграти цей сет?

Але, Сашко зібрався і таки довів до перемоги сет із рахунком 6-4.

В другому сеті вже справжню свою гру показав Ваврінка. Швейцарець просто таки зніс нашого спортсмена і закономірно переміг 6-3.

Після цього десь подумалося, що, на жаль, але шансів в Долгополова нема. Ваврінка спіймав свою гру.

Але, як я люблю себе коли помиляюся. Чи то Саша беріг сили в 2 сеті, чи то знову ж таки швейцарець недооцінив українця. Одним словом наш тенісист не залишив жодних шансів своєму опоненту у вирішальному сеті і закономірно переміг 6-1.

Долгополов впевнено перемагає і виходить у чвертьфінал змагань, де його суперником буде сьома ракетка світу – Томаш Бердих. Чех у своєму поєдинку був сильніший за Джона Ізнера, який, як відомо, добре подає.

Можна не сумніватися, і в цьому поєдинку українському спортсмену не буде легко. Бердих неодноразово перемагав грандів світового тенісу. Тому, Долгополову треба добряче постаратися щоб перемогти.

Цей поєдинок відбудеться вже завтра, 27 березня і про його результат ми повідомимо одразу ж по завершенні матчу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Теніс.Казка завершилася. Долгополов програє Бердиху

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*