Воробус підводить підсумки лижного сезону + відео - Блог про Львів

Воробус підводить підсумки лижного сезону + відео

Воробус на лижах

Сьогодні надворі 22 березня, субота, теплий весняний день. Зокрема, зараз на термометрі у Воробуса в хаті показує +18 градусів тепла. І це при тому, що зараз лише 11 година ранку.

Цікаво що буде в обід.

Для чого автор блогу це все пише? Відповідаю, все йде до того, що Воробус таки завершив свій черговий лижний сезон. Думав, що ще буду їздити на лижі і в квітні місяці, але схоже що погода вже холодною не буде.

Тому, у сьогоднішній публікації хотів би підвести підсумки зимового сезону. Хоч як не крути, якою погода не була, але він таки був.

З чого розпочати? Найперше хочу згадати слова свого приятеля, який казав, що на Буковель не цікаво їздити, є ближчі курорти (Славськ, Захар Беркут, Плай) і поїде кататися лише тоді, коли там нападає сніг.

Будете сміятися, снігу толком там і не було. І якщо на Плаю ще пробували робити свій сніг, то на Тростяні був повний голяк. Якихось 2-3 дня сніг був, а потім все.

Знову ж таки питання до власників курорту, чи не доцільно було би модернізувати все? Наприклад, робити той же сніг як в Буковелі? Не хочуть, виходить їм це вигідно.

Думаю, збитки вони цього року мали і ще й які.

Воробус дивлячись на це все вирішив цього року більше їздити на Буковель. Там сезон розпочинається ще з кінця грудня і триває ще досі.

Так, їхати трохи займає часу, але то таке. Можна і кіно дивитися на планшеті, і поспати тощо. За те, потім можна нормально покататися.

Також читайте:   ТОП 5 піцерій Львова: рейтинг

Цього року я «приготував лижі влітку», а саме купив собі абонемент на три катання за низькими цінами (405 гривень). Досить вигідно, адже в сезон день покататися коштує як не як – близько 300-т гривень.

Три рази від’їздив і сподобався мені, мабуть, найбільше 2 раз. Сезон відкрито було ще на початку грудня, але тоді більшість трас не працювало.

Під Новий рік якраз організатори підготували всі траси і Воробус накатався як слід.

Ну, і третій раз автор блогу був на курорті Буковель буквально минулого тижня.

Для себе:

Відкрив досить таки багато нових трас, почав кататися ще краще. Колись навіть не міг собі подумати, що буду з легкістю спускатися із чорних трас. Зараз на них Воробус вже майже не падає, а якщо і це стається, то явно не по моїй вині.

То хтось підріже, то стан траси не в ідеальному стані.

Також цього року у автора блогу сформувалася спільнота, з якою я їздив кататися на лижах. Хтось катався гірше, хтось краще, але ми вже настільки один до одного звикли, що вже знаємо хто бере відбивні, хто яйця, хто котлети, а хто 1517. 😀

Попереду літо – час гірських походів, а вже в кінці року знову будемо готувати лижі до вже нового лижного сезону.

Насамкінець, пропоную подивитися коротеньке відео. Що там? А дивіться:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*