Враження від катання на Буковелі в оксамитовий сезон (15.03.14) - Блог про Львів

Враження від катання на Буковелі в оксамитовий сезон (15.03.14)

Оксамитовий сезон

Вчора Воробусу та компанії довелося побувати на гірськолижному курорті Буковель. Не дивуйтеся, незважаючи на те, що погода таки тепла, але сніг там ще є і катати не те що можна, а треба.

Там розпочався так званий оксамитовий сезон.

Як покатався Воробус, який стан трас на Буковелі, ціни та багато іншого читайте далі.

Розпочалася наша подорож на Буковель біля ринку «Добробут», звідки наш автобус відправлявся близько 3 ночі.

Нічого цікавого в автобусі не відбувалося. Хто спав, хто говорив між собою, хто просто дивився фільм на планшеті.

Всіх пасажирів лише цікавило питання, а чи зможемо ми покататися як слід на Буковелі і який там стан трас.

Заїхали ми досить таки швидко. Дорога в хорошому стані, водій мчав на всіх порах і, як наслідок, близько 8 години 30 хвилин ми вже були на місці.

Буковель зустрів нас дуже теплою, але вітряною погодою. Якихось пів години пішло на купівлю абонементів та прокат лиж (денний абонемент коштує 150 гривень, лижі категорія «с» – 40 гривень ) і ми вже біля 1 підйомника.

Стан трас. От що, а вони бажали би бути кращими. Все-таки, нового снігу не було, а старий вже просто танув на очах. Якщо до обіду ще так-сяк можна було покататися, то після обіду деякі траси просто закривали.

Прикро, але що здається що цьогорічний сезон таки ми вже завершили.

Тим не менше, сподобалося катання на таких трасах як: 12, 16, 11, 5, 2. Навіть та ж 1 була в досить таки хорошому стані.

Також читайте:   Т2 тюнер і телевізор: один пульт на 2 пристрої

Казуси. Вони були і ще й які. Такий вже Воробус від народження, що якщо щось не зробить, то не проживе. Наближався кінець катального дня як автор блогу вирішив позмагатися з колегою а хто ж швидше з’їде з гори.

Розігналися ми нормально, по черзі лідирував то колега, то Воробус, але все змінилося на останньому повороті. Автор блогу не побачив горба, і, як наслідок вилетів за межі траси на огорожі. Щастя що залишився цілим. Все-таки, так ризикувати не треба.

А потім і більше, почав тупо падати дощ і почав перетворювати траси на не катабельні. Якщо впасти тоді, то потім куртку треба чистити цілий тиждень. 😀

Негатив. Що мені не сподобалося так це те, що люди в нас все рівно недобрі. Їхали додому, колега запізнився до автобуса на якихось 5-ть хвилин, а вже кілька людей почали казати водію що треба залишати цю людину і їхати.

На прокаті лиж треба бути обережним і уважним. Воробус прийшов здавати лижі, а мені кажуть треба заплатити штраф, бо нібито кріплення зламане. Коли автор блогу почав питатися де саме працівник прокату почав казати що він пожартував.

Все-таки, рагулі є усюди.

P.S. Коли вже дописував публікацію, то вирішив глянути на веб-камери. І тут вони мене обрадували. Сьогодні вночі на Буковелі пішов сніг і стан трас зараз просто таки суперовий. Невже ще разок вдасться покатати в цьому сезоні?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Оксамитовий сезон на Буковелі 15.03.14 (фото)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*