Як політичні та військові конфлікти впливають на туристичний бізнес в Україні - Блог про Львів

Як політичні та військові конфлікти впливають на туристичний бізнес в Україні

А в Трускавці пусто

Напружена політична ситуація в нашій країні і надалі продовжується. Щось мені так здається, загострення в державі, а особливо в Криму може розпочатися після того, як буде проведений на вихідних зовсім нелегітимний референдум.

Кримчани не думають про те, що незабаром має стартувати сезон відпусток і ніхто з них не задає собі питання, а хто поїде в Крим цього року? Чи знайдеться такий відчайдух?

Будемо бачити за рахунок чого тоді будуть жити жителі курорту. Воробус був би не Воробус якби не спробував зв’язатися із друзями з цього пів-острова.

Живе в мене там хороша подруга і ось сьогодні я до неї зателефонував та запитав а яка ж ситуація зараз в тому ж таки Сімферополі?

На моє превелике розчарування дівчина зараз там не перебуває, а вчиться та живе в столиці України. Тому, знає майже так само про ситуацію в Криму як і я.

Хоча, декілька слів про Крим вона таки сказала. Так от, за словами її родичів не всі аж так підтримують приєднання до Росії, є й прихильники нової влади, але їх дуже мало.

Тому, самі розумієте….

Крим, Кримом, але політична ситуація в країні й негативно впливає на інші курорти України, зокрема на такий курорт на Заході як Трускавець.

Також читайте:   Ніколи не слухайте місцевих провідників або як Воробус і компанія заблукали під горою Молода

Як відомо, кілька тижнів тому Воробус побував в цьому курортному містечку. Так от, дуже дивним для мене був той факт, що відпочиває там мало людей.

На що подруга мені відповіла що це не сезон, що холодно, більше народу буде весною і так далі.

Воробус не повірив і по приїзді у Львів вирішив зв’язатися із нашим спеціальним кореспондентом паном Миколою, який якраз проживає у Трускавці.

Ось що він сказав, далі цитую: «Ігоре, через воєнні дії в Криму та інформаційну війну курорт Трускавець також втрачає своїх відпочивальників. До нас бояться їхати люди з Росії, Східної України. За останній місяць я здавав хату лише двічі і то приїздили на день-два».

Ось так от пічалька. Дуже прикро чути в новинах інформаційні фейки що нібито на Заході нашої країни дуже негативно відносяться до російськомовних громадян, когось там б’ють і так далі.

Хто читає цю публікації скажу, що все у нас добре. Не вірте слухам, а просто приїдьте і на все гляньте вашими очима. Принаймні подружка з Сімферополя сказала після відвідин міста Лева слова, цитата: «Львов? Да, там круто….».

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Насамкінець, пропоную переглянути досить таки цікаве відео, яке бере за душу:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*