Як швидко зібратися в гори? - Блог про Львів

Як швидко зібратися в гори?

Гори кличуть

Якщо минулого року в такий період часу (березень місяць) Україну засипало снігопадами, то цього року весняна пора року порадувала людей теплим повітрям.

Вже кілька днів на вулицю можна виходити без зимових курток, шпаки, чоботів й так далі.

Що це означає? Все просто, можна на вихідних зібратися і, або піти в ліс на шашлики, або ж просто зганяти на два дні в гори.

Що для цього потрібно, як на швидку руку зібратися в гори про це та не тільки читайте у черговій статті на блозі.

Перше що треба вирішити – це чи їдете ви на хату чи з палатками.

З останніми не радив би ще їхати, бо у місті може і тепло, а в горах, де-не-де може ще бути сніг, мороз й так далі.

Тому, наш варіант хата. Само собою хату бажано забронювати наперед. Хоча, в таких місцях відпочинку як той же Славськ можуть із житлом допомогти на тому ж вокзалі.

Йдемо далі. Сумка. Вона має бути невеличка, щоб все необхідне туди вмістилося. Сумки на плече я би не брав, бо вони можуть натерти плечі.

Таблетки. Не знаю як там хто, а Воробус завжди, куди б не їхав бере з собою міні-аптечку. Все-таки, це не дім, може відбутися всіляке і якщо не з вами, то з тими ж приятелями.

Також читайте:   Як доїхати на Обавський камінь?

Одяг. В чоботах чи тих же мештах ходити важкувато, тому найкращий варіант – кросівки. Не будете ж весь день сидіти в хаті, може й на яку вершину зберетеся.

Також, як варіант підійде спортивний костюм чи ті ж джинси. Звісно, бажано мати запасну футболку, штани, шкарпетки, але знову ж таки все залежить від розміру вашого рюкзака.

Їжа. Не знаю чи будуть вас харчувати в будинку де будете жити. Тому, якщо ні, то треба брати з собою хліб, ковбасу, сирки тощо. Думаю вже розберетеся. На природі добре смакує шашлик.

Спиртні напої. Хмм, це все по бажанню. Але, нажиратися як свині не треба. Щоб потім після Карпат не прийшлося їхати в Трускавець на лікування. Все треба робити в міру.

Ліхтарик, зарядка до мобільного телефону.

Перший знадобиться на випадок нічних залицянь із пасіями, другий атрибут завжди в потребі. Карпати – це не місто, там також є місця де пропадає мережа.

Ще Воробус завжди з собою бере сірники, папір. Це потрібно для того, щоб якщо загубитеся в лісі подати сигнал людям або ж уберегтися від диких звірів. В Карпатах вони теж бувають.

Одним словом, гарного відпочинку і не забувайте ділитися своїми враженнями від поїздок із блогом Воробуса та його читачами.

Хай щастить….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G 16.03.2014 пише:

    Якийсь ти ніби вже випивший на фотці 🙂

  2. vrubli 16.03.2014 пише:

    Воробус пише:
    Спиртні напої. Хмм, це все по бажанню.

    Здається в Ігора таке бажання постійне 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*