Який зараз стан справ із цінами - Блог про Львів

Який зараз стан справ із цінами

Який зараз стан справ із цінами

Коли Воробус вчора повертався з роботи додому, то зустрів свого давнього приятеля.

Звісно, ми говорили спершу на політичні теми, а згодом приятель почав бідкатися на те, що у зв’язку із революцією подорожчав долар і він так і не зумів купити собі новий мобільний телефон.

Далі, цитую слова приятеля: «Ігор, коли ще кілька місяців тому назад вибирав апарат, то думав, що за декілька тижнів ціна на нього і взагалі впаде.

Як виявиться згодом я просто себе обвів кругом пальця».

А це і не дивно, долар піднявся до небачених висот і, відповідно, все що з ним пов’язано подорожчало. Ті ж мобільні телефони закупляють в доларах, а якщо він піднявся до 10-ти гривень, то і мобільні подорожчають.

баксиТак сидиш і думає, та що там ті дві гривні. Але, якщо задумаєшся про тисячі доларів, то розумієш – не така вже і фігня цей долар.

Телефон то колега ще купить пізніше коли ситуація в країні більш-менш стабілізується, а от що ж зараз відбувається з продуктами, бензином?

Блог Воробус вирішив це з’ясувати.

Одразу ж попереджаю, розповідатиму лише про те, що бачив і знаю. Так от, коли в неділю повертався додому побачив як продають мандарини. Ще пару днів тому я їх купляв по 17-18 гривень, а тут вже ціна на них була, увага, 22 гривні.

Також читайте:   Скільки має заробляти чоловік?

Ті ж банани – 18-19 гривень, хоча ще десь нещодавно вони коштували 12-13 гривень. Продукти харчування дорожчають тому, що істотно виросли ціни на бензин.

Здається гривня – це мізер, але ж фури заправляють не на дві літри, а на 50-ть й так далі. До речі, бензин зараз коливається в районі від 12 до 13 гривень за літр.

Воробус також часто спілкується з молодими мамами. 😀 Звісно, нічого особистого. 😀

Так от, казали мені вони що подорожчали такі продукти харчування як: масло, сир, молоко, цукор. Не на багато звісно, але на пару десятків копійок є. Істотно збільшилася ціна за кілограм голландського сиру.

Щодо алкогольних напоїв, то вони не піднялися в ціні. І хоча Воробус їх практично не вживає, ціни то знає. Так от, пиво 1517 та горілка залишилася на рівні. Чому так? А хз, можливо просто 5-10 копійок не впадають в очі.

Одяг? Той, який завезли ще колись продають по старих цінах, а ось весняні куртки, труси, светри, шкарпетки й так далі можуть бути дорожчими. Їх же також везуть то із-за кордону чи того ж підвалу з Левандівки.

Тому, якщо є можливість, поки що утримайтеся від масштабних покупок. За деякий час ситуація має стабілізуватися.

Війни принаймні, за останніми даними, не прогнозується.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. vrubli 05.03.2014 пише:

    Vorobus пише:
    …Щодо алкогольних напоїв, то вони не піднялися в ціні. І хоча Воробус їх практично не вживає, ціни то знає…

    😆 Так тобі і повірили! Розсмішив! 😀

  2. Vorobus 05.03.2014 пише:

    vrubli, зміни, Ольго, зміни 😕 😕 😕

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*