Безкоштовний вхід на футбол: за чи проти? - Блог про Львів

Безкоштовний вхід на футбол: за чи проти?

Безкоштовний вхід на футбол

Ще досі багато вболівальників місцевого футболу знаходяться в ейфорії від суботнього матчу між Карпатами та київським Динамо.

«Зелено-білі» справді продемонстрували характер у грі з одним із лідерів нашого футболу і зуміли таки здобути залікове очко зігравши внічию 2-2.

Хоча, як на мене, «леви» могли і перемогти. Не вистачило лише везіння. Забий тоді Голодюк той гол коли Рибка виручив.

Багато хто із фанатів нашого футболу також зараз шкодує що таки не сходив на гру.

А все тому, що людям набрид стадіон «Україна». Він знаходиться в гнітючому стані і прикро констатувати той факт, що наша команда не грає на стадіоні «Арена Львів».

Чому так? А все просто, президент ФК Карпати – Димінський та керівництво стадіону «Арена Львів» ніяк не можуть зійтися у фінансовій складовій.

Кілька днів тому в інформаційному просторі Львова з’явилася новина, що Карпати таки можуть незабаром почати грати на новій арені.

Нібито генеральний директор державного концерну “Спортивні арени України” Сергій Сімак сказав, що спонсорів знайдено і Карпатам буде запропоновано грати абсолютно безкоштовно.

Також він додав, що люди на футбол теж можуть ходити безкоштовно.

Ось так от. Поки керівництво ФК Карпати думає над пропозицією хочеться сказати наступне.

Воробус категорично проти ходіння на футбол без грошей. Це може бути одноразова акція, подарунок на день міста чи день заснування клубу, але не на кожен матч.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Шахтар громить Гент, Зоря програє Феєнорду (відео)

Чому? А все просто, зараз на футбол почнуть ходити і бомжі, і хронічні алкоголіки й так далі. Коли квиток на гру коштує, скажімо, 30-40 гривень, то вищеперераховані особи цього зробити не зможуть.

Футбол – це не лише прийти та покричати, напитися горілки, нагадити і піти додому, а це і один із способів відпочинку.

Закордоном люди ходять на футбол сім’ями, а в нас це зробити важко, бо на стадіонах є багато рагулів, одні мати й так далі. Безкоштовний вхід збільшить їх кількість.

Що би я зробив? А тут далеко йти не треба. Квитки були би в діапазоні від 20 і до 40 гривень. Я вважаю, що це цілком нормальна ціна.

Це ж не йти на «копанку» за 100 гривень.

Вилучені гроші з продажу квитків могли би іти на розвиток інфраструктури стадіону. Там і так багато роботи, то чому б не втілювати плани в життя вже зараз.

Хотілося би почути вашу точку зору, читачі блогу, з приводу цього питання. Чи має бути безкоштовний вхід на футбол чи ні?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*