Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:2 ЛТК (відео)

Знову нічия

У 26-ому турі чемпіонату України футзалу львівська Енергія на своєму паркеті приймала гостей із міста Луганськ – команду ЛТК.

Гра видалася дуже бойовою і завершилася за нічийного рахунку 2-2.

Так склалися обставини, що команди протягом короткого періоду часу зіграли двічі між собою. Все тому, що буквально вчора луганчани грали пропущений поєдинок проти Кардинала і щоб не вертатися додому вони зіграли сьогодні й у Львові з Енергією.

Розпочали поточну гру команди без розвідки. Вже на перших хвилинах гості могли відкрити рахунок, але вдало у воротах Енергії грав їх кіпер – Володимир Кардаш.

До речі, варто похвалити Володю, адже він протягом усієї гри неодноразово виручав свою команду і якби не він, то Енергії було би непереливки.

Як це часто трапляється після атак ЛТК взяли й забили наші футзалісти. Струк віддав точний пас на «дальню» на Легчанова і Валерій як в кращі свої часи замкнув передачу свого партнера.

Перевага нашої команди була не довго, адже вже за дві хвилини Мануйленко вдало замкнув передачу своїх партнерів.

1-1 і все треба розпочинати спочатку.

І знову ж таки за три хвилини гравці нашої команди знову забили. Кутовий: Легчанов скинув на Павленка і Максим вдало замкнув цей навіс.

Також читайте:   Євро-2023 серед жінок. Що варто знати?

2-1 після першого тайму і, як кажуть, далі буде…

У другій 20-ти хвилинці гра проходила в такому ж руслі що і у першому, але глядачі зуміли побачити лише один гол.

Чудовим ударом на 33-й хвилині відзначився все той же Мануйленко (ЛТК).

Звучить фінальна сирена, яка фіксує у поєдинку між Енергією та ЛТК нічийний рахунок 2-2, а це означає, що команди додають до свого активу по одному заліковому пункту.

Для львівської команди, зокрема, це очко стало таким, що вивело нашу команду у серію плей-офф, де підопічні Косенка будуть змагатися за медалі чемпіонату.

Луганчани ж вже готуються до нового сезону і дають більше грати своїм молодим гравцям. Про новий сезон поговоримо вже пізніше, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку:

P.S. До речі, свій наступний поєдинок чемпіонату наша команда проведе вже аж 3 травня, коли на виїзді зіграє із командою з міста Рівне – Кардинал-Рівне. Цей поєдинок окрім престижу ні на що інше впливати не буде.

А перед тим, ще у Черкасах «енергетики» позмагаються за Кубок країни. Треба, все-таки, відстоювати свій титул.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*