Футзал. Енергія перемагає Ураган і виходить у півфінал Кубка України (відео) - Блог про Львів

Футзал. Енергія перемагає Ураган і виходить у півфінал Кубка України (відео)

Енергія знову перемагає

Давненько на блозі Воробуса не було публікацій про футзал.

Чому так? А все просто, львівська Енергія пропускала поєдинок чергового туру, а автор блогу не бере участі в офіційних поєдинках.

Але, час таки настав написати і про футзал, адже сьогодні в Черкасах стартував фінал восьми Кубка України.

Протягом трьох днів 8 команд мають визначити цьогорічного володаря кубка країни.

Нагадаю, три останні роки трофей залишався незмінно у місті Лева.

Як буде цього разу час покаже. А поки що на порядку денному була гра «енергетиків» у чвертьфіналі змагань із франківським Ураганом.

Фахівці схилялися до того, що поєдинок стане справжньою окрасою змагань. Забігаючи наперед скажу, що так воно і сталося. Поєдинок повністю виправдав сподівання глядачів як в залі, так і за екранами своїх телевізорів.

До речі, давненько такого не пам’ятаю щоб футзал так широко висвітлювався на телебаченні. Всі матчі 1/4 змагань було показано у прямому ефірі на телеканалі «Спорт 1».

Щодо гри, то кращими на полі сьогодні були таки гравці Урагану. Вони протягом всієї гри володіли беззаперечною територіальною перевагою, мали багато моментів, але й «енергетики» мали для цієї зброї протидію.

Перша – контратаки. Саме завдяки ним, вже на 9-й хвилині Рогачов відкрив рахунок в зустрічі.

Також читайте:   Всі на Київ (в очікуванні матчу Україна - Хорватія)

Друга – воротар Кардаш. Володя вкотре продемонстрував свій високий рівень гри. Особливо в другій 20-ти хвилинці він неодноразово рятував свої ворота від голу.

Третя – фарт. Як не крути, але це був вечір Енергії. Щоб там «франківці» не робили, як не грали, який би склад не мали, але ми таки зуміли здобути перемогу.

Після того, як «ураганівець» Кордоба зрівняв рахунок, вже на початку другої 20-ти хвилинки Рогачов ударом із 10-ти метрового зумів знову вивести свою команду вперед.

А завершальний «цвях в домовину» своїх суперників Женя зробив наприкінці гри, коли зумів відправити шкіряного у пусті ворота Урагану.

3-1 – Енергія перемагає і вже завтра у півфіналі змагань зіграє із кременчуцьким Лукасом.

Хотілося би зараз одне, щоб «енергетики» вийшли на цю гру з такими же настроєм як і вчора, і щоб не було жодної недооцінки команди з першої ліги.

До речі, цей поєдинок розпочнеться 26 квітня о 18 годині і знову ж таки пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «Спорт 1».

В іншому ж півфінальному поєдинку між собою зіграють Спортлідер з Хмельницька та харківський Локомотив (початок о 16 годині).

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*