Підсумки чемпіонату Львівської області з футзалу сезону 2013/2014 років - Блог про Львів

Підсумки чемпіонату Львівської області з футзалу сезону 2013/2014 років

Сб-Груп перемагає

Тепло таки наступило, а це означає, що найближчим часом футзальні команди все частіше та частіше будуть виходити грати на відкрите повітря.

Попереду сезон штучних покриттів, нових турнірів та вболівальницького азарту.

Але, це все буде згодом, а у сьогоднішній публікації Воробус спробує підвести підсумки чергового сезону в обласному чемпіонаті.

Чим запам’ятався він, хто здивував, а хто навпаки розчарував і якою буде область наступного сезону читайте далі.

Отже, розпочну свою розповідь із того, що чесно признаюся, цьогорічна область мене дуже розчарувала. Причина? Інтриги, яка була в минулі сезони, як такої не було.

Було дві дуже сильні команди: СБ-Груп та Княжий ринок, три посередні: КПУ, Кордон та ДАТА Груп та решта команд, які вирішували локальні завдання.

Саме Княжий ринок та СБ-Груп в останньому поєдинку чемпіонату визначили тріумфатора цьогорічної першості.

За весь чемпіонат ці команди програли по одному разу і своїх суперників просто таки перемагали на класі.

Так званий фінал вдався на славу. Після голу Сеня, Сб-Груп повела в рахунку, але «княжий» зусиллями Яцишина зумів таки зрівняти рахунок у матчі.

Після цього голу тривала до голу. Забити його вдалося гравцям команди СБ-Груп. Відзначився, як завжди результативний, Райша.

Також читайте:   Ігор Борсук: «Чемпіонати світу на Таїті та у Колумбії не забуду ніколи»

Підопічні Цибика пробували врятували гру із 5-тим польовим, але їхні зусилля були марними.

СБ-Груп перемагає і виграє цьогорічну область.

Третє місце посіла команда Кордон. Хоча, десь думав, що цією командою стане КПУ. Але, по різним причинам ця команда після Нового року почала грати гірше чим, скажімо, до Нового року.

Сподобалася також команда Дата груп. Інколи гравці цієї команди демонстрували досить таки цікаву гру. Не вистачило до медалей, мабуть таки досвіду.

Решта ж команд грали локально. Особливих завдань не було, тому матчі не були для мене (рядового вболівальника) цікавими.

І ще повеселила ситуація із зняттям команд. Не може такого бути, щоб по ходу чемпіонату багато команд почало зніматися, бо в них почався великий футбол.

Федерації, вважаю, треба на це звернути дуже велику вагу. І думати наступного разу кого брати в склад учасників, а кого ні.

Загалом рівень був посереднім. Все-таки, в минулі роки матчі були цікавішими. А це і не дивно. Чого лише вартували такі команди як: Львівгаз, Каменяр, Імперія, Львів Сіті.

Яким буде наступний чемпіонат? Важко сказати, головне щоб склад учасників був сильнішим.

Фото: futsallviv.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*