Про що писати на блозі? - Блог про Львів

Про що писати на блозі?

Блогери усюди

Полюбляє Воробус відповідати на запитання своїх читачів, лишень би вони їх мені здавали частіше. А зробити це можна за допомогою рубрики «Запитай у Воробуса».

Саме сюди прийшло перед святом Великодня запитання від нашого читача – людини з ніком viking.

Він, зокрема, запитав наступне, цитую:

Воробусе, підкажи будь-ласка, про що можна писати на блозі, так щоб його було цікаво читати іншим? Бо у мене щось немає ідей.

Що ж, спробую відповісти на запитання нашого постійного дописувача. Так от, перше що я би хотів, так це твій блог: яка його тематика, на яку аудиторію він розрахований і так далі.

Найкраще створювати блог багатогранний, тобто таким, щоб там можна було писати про все що душа бажає. Я от постійно, кожного дня стараюся розвиватися, шукати для себе щось нове.

Це ж не так важко знайти в тому ж світі новин чи просто на вулиці те, що може зацікавити людей. Не сперечаюся, найбільше люблю писати про футзал, бо вважаю що в ньому достатньо добре таки розуміюся, але не самим футзалом живе блог.

Люблю я ще й поприколюватися або ж попідколювати інших людей. Всі добре розуміють що це все жарти і ніхто не ображається. Якби ми були такими всі серйозними, то би вже давно вимерли із динозаврами від скукоти. До речі, можливо саме через це вони й померли?

Також читайте:   Яким буде новий Need for Speed: Most Wanted (2012)

Все ж може бути.

Незабаром вибори, то чому б тобі не писати щось про політику, люди зараз як ніколи шукають про вибори інформацію. Країна чекає на нового главу держави, який має навести лад в країні.

Ще досить таки популярними є оперативні теми, такі як відкриття пам’ятників, нових подій тощо. Але, пиши про це оперативно, бо читати звіти через тиждень буде не цікаво. Саме оперативність і є запорукою успіху блогу Воробуса.

Проблеми молоді. Як завагітніти, як розвагітніти, чи можна спати з усіма підряд? Такі теми популярні і нічого не станеться якщо ти висловиш свою точку зору по тому чи іншому питанні.

Є ще так звані «глупі» теми, такі як: як не пукати у маршрутці, як кидати гній, як позбутися цнотливості, як різати бика й так далі. Інколи й це потрібно писати, бо це блог і люди хочуть розваг.

Решту ж секретів я тобі не скажу, тому що не хочу. 😀 Ну, хіба що Воробуса проб’є на відвертості. Можна в когось ще інтерв’ю взяти.

Щось так подумав, може то мені дійсно про проблеми «шипунів» у маршрутках написати? 😀

Твори, козаче, твори, а ми вже будемо все це оцінювати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Vorobus 26.04.2014 пише:

    напиши про те, скільки горівки можеш випити за раз? 😆

  2. vrubli 26.04.2014 пише:

    Vorobus пише:
    Як завагітніти, як розвагітніти

    😮 😮 😮
    на тему “розвагітнення” ти ще здається не писав, але якщо напишеш, гадаю – кількість фейспалмів :facepalm: твоїх читачів складе рекорд! 😆

  3. PVS 26.04.2014 пише:

    vrubli пише:
    на тему “розвагітнення” ти ще здається не писав

    Ой, не скажи… В нашого птаха не так багато тем, на які він ще нічого не написав.
    http://vorobus.com/2012/01/abort-tse-zlo-chy-shlyah-do-poryatunku.html

  4. PVS 26.04.2014 пише:

    viking, Воробус дав тобі лише половину відповіді. Насправді описане ним — один з підходів до ведення блогу. Я теж вважаю, що він правильніший з огляду на формат і історію виникнення явища «weB LOG», але ради справедливості варто зазначити, що існує і інший підхід: обираєш чітку тематику, яка тобі добре знайома або якою активно цікавишся, і пишеш по ній статті. Щодо цього способу тобі більше розкаже Павло Чайка (на блозі Воробуса знаний як Пан П) — він веде декілька своїх блогів саме так.
    Насправді мета в обидвох випадках одна і та ж: зацікавити читача. Але в першому їх має зацікавити твоя особистість, в другому — твої професійні знання/навики. Якщо вважаєш, що можеш зробити щось з цього — вперед.

    P.S. Якщо вважаєш, що не можеш — все одно варто спробувати 🙂
    Можеш розпочати просто тут — на блозі Воробуса. Погортай статті — автор не завжди Vorobus — він досить часто публікує чужі статті, просто мало хто звертає на це увагу.
    P.P.S. Якщо з якихсь причин тобі захочеться написати гостьовий пост не тут а в мене — ласкаво прошу, але я трохи grammar nazi 😈 — можу правопис повиправляти 😀 😀 😀

    Удачі!

  5. viking 26.04.2014 пише:

    Vorobus пише:
    напиши про те, скільки горівки можеш випити за раз? :lol:

    Воробусе, я не п’ю 😛

  6. Пан П 26.04.2014 пише:

    PVS все написав вірно, але от подумав, що якщо ти хочеш створити блог, але не знаеш про що туди писати, то навіщо його взагалі створювати? Аби було? Чимало блогів зараз створюється просто як данина моді, потім автор напише кілька статтей, потім блог зникне так само непомітно, як і з’явився, або ж поповнить мільйони блогів, які існують в мережі, але роками не оновлюються. Як на мене, то блог є сенс створювати тоді, коли маєш чим поділитись із світом – своїми думками, поглядами, переконаннями, захопленнями, хобі, роздумами. Але тоді питання про що писати просто не виникає, якщо воно виникло то може не треба нічого створювати?

    Але спробувати звісно можеш, може якраз тобі сподобається це заняття – писати статті. І як розумно порадив PVS, для початку напиши щось тут, на блозі Воробуса, або для PVSa, або можеш й мені щось написати (але по темі моїх сайтів, звісно ) ;), на відміну він нього (PVSa) до граматики сильно чіплятись не буду, бож сам іноді любитель зробити якусь граматичну помилку.

  7. Пан П 26.04.2014 пише:

    Точно Воробус напиши щось про “розвагітнення” 😡

  8. Стакан 02.05.2014 пише:

    SEX, пиши пісатєль

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*