Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України: Княжий ринок (Львів) став срібним призером змагань + відео - Блог про Львів

Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України: Княжий ринок (Львів) став срібним призером змагань + відео

Княжий ринок - друге місце

І хоч Воробус не так часто грає у футзальних турнірах якби цього хотілося, але це не означає, що ваш покірний автор не слідкує за перепитіями у цьому виді спорту.

І не лише серед професіоналів, а й серед аматорів.

З 28 по 30 березня в місті Одеса пройшов Всеукраїнский фінал Аматорської футзальной ліги України.

На південь країни приїхало 15 кращих команд із різних міст країни, які змагалися за звання кращої аматорської команди України.

Львів на цьому змаганні представляла краща аматорська команда міста під назвою «Княжий ринок».

Спершу наші хлопці потрапили в групу «B», де по черзі були обіграні такі команди як:

1.Княжий Ринок – КРИПТО 7-0 (Хлюбко, 10′, Чеботарьов, 15′, Багряк, 17′, 19′, Стасюк, 34′, Гриник, 39′, Цимбаляк, 40′)

2. УВД Олімп – Княжий ринок 0-1 (Хлюбко, 32′)

3.Княжий Ринок – Рион 3-0 (Чеботарьов, 2′, 40′, Цимбаляк, 30′)

У чвертьфіналі на підопічних Цибика очікувала команда Динамовець. Завдяки голам Свища, Цимбаляка, Кузика та Яцишина команда «Княжий ринок» перемогла із рахунком 4-0 і вийшла до півфіналу.

Там на львівську команду очікував непростий поєдинок із командою з Вінниці – Енергетиком. Гра складалася важко.

Спершу Хлюбко (Княжий ринок) відкрив рахунок в зустрічі, згодом гості його зрівняли, але голи Багряка та того ж таки Хлюбка дозволили нашій команді таки перемогти та вийти у фінал.

На жаль, у фіналі переможного запалу в «Княжого» вже не вистачило. Наші хлопці із рахунком 0-2 поступилися київській команді ХІТ і, у підсумку, задовольнилися другим місцем на турнірі.

Одразу ж по приїзді до Львова блог Воробуса зв’язався із граючим тренером команди «Княжий ринок» – паном Юрієм Цибиком, щоб з перших вуст почути враження від турніру.

Юрій Цибик

– Доброго дня пане Юріє, розкажіть нашим читачам загалом про турнір, які враження він залишив? Чи задоволені результатом?

Доброго дня, читачі блогу Воробуса.

Також читайте:   Спасибі діду за пібіду (Україна виходить на Євро-2016) + відео

Щодо турніру, то пройшов він на високому рівні, як для рівня Аматорського футзалу України. Матчі проходили в двох найкращих залах Одеси. Поєдинки обслуговували судді з різних регіонів України. В турнірі приймали участь 15 чемпіонів своїх міст і зайняти 2-е місце в Україні – це почесно. Але, все ж, граючи у фіналі ми сподівались на зовсім інший результат.

– Чи потрібний подібний турнір Україні? Плюси та мінуси таких змагань ?

Турнір, однозначно, потрібен. Гравці-аматори набираються досвіду граючи з командами з різних регіонів. Можна попасти “на олівець” до представників команд які представляють вищі ліги футзалу України.

– Не можу не запитатися про плани на майбутнє, що далі? як плани в команди «Княжий ринок і надалі? Можливо це буде перша ліга?

В нас ще попереду 2 матчі Чемпіонату Львова і фінал Кубка Львова. Після цих матчів треба буде дати гравцям відпочинок, бо за 5 місяців було зіграно багато матчів і проведено тренувань.

Хлопці морально і фізично втомлені. Запрошують нас на Літній чемпіонат м.Львова, а також після турніру в Одесі, запросили нас для участі у турнірі “Біла акація”, який щорічно проводиться в Одесі на початку червня.

Звичайно що гравцям хочеться рости в майстерності і розвиватись в професійному плані. Думаю нашій команді вже треба спробувати себе на вищому рівні, але зразу ж виникає питання фінансів, і це вже питання до нашого президента.

Одним словом час покаже…

Насамкінець, назву список футзалістів, які захищали честь Львова у складі команди «Княжий ринок» на аматорських змаганнях в Одесі:

Воротарі:

Стасюк Ігор Володимирович
Татарченко Микита Володимирович

Гравці:

Кузик Андрій Ігорович
Багряк Віталій Констянтинович
Чеботарьов Олег Михайлович
Гриник Володимир Михайлович
Смачило Михайло Петрович
Цибик Юрій Романович
Гриншпун Григорій Анатолійович
Яцишин Назарій Романович
Мацик Тарас Романович
Свищ Роман Іванович
Цимбаляк Назарій Миколайович
Хлюбко Олександр Олександрович.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*