Футбол. Кубок України. Динамо перемагає Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Кубок України. Динамо перемагає Шахтар (відео)

Динамо перемагає Шахтар

Вчора в Україні був великий футбольний день, адже у місті Полтава проходив фінальний поєдинок за звання володаря Кубка України сезону 2013/14 років.

У ньому між собою зустрічалися непримиренні суперники останніх років – київське Динамо та донецький Шахтар.

Гра видалася на славу та завершилася перемогою київської команди із рахунком 2-1.

До останнього моменту не було відомо же відбудеться ця гра і чи буде проходити вона з глядачами чи без них. Думали, гадали у федерації футболу й таки вирішили провести цей поєдинок в Полтаві і з глядачами.

Все-таки, це фінал, його очікували всі з нетерпінням, а тут би не впустити глядачів було би гріхом. Особливих провокацій не було, тому люди могли спокійно спостерігати за його величністю – грою.

Чесно скажу, Динамо мене вчора здивувало. Після того, як команду покинув «фізрук» – Блохін, на його місце прийшов Сергій Ребров.

Як такого тренерського досвіду він не має, але нічого, все приходить з часом. З Ребровим дійсно команда Динамо почала показувати бажання перемагати. Гравці забігали по-новому, з’являється гра і, що найцікавіше, моменти та голи.

Вчора, зокрема, у першому таймі «динамівці» в чисту переграли свого суперника. І якби їм ще більше фарту, то рахунок був би не два, а, як мінімум 4-0.

Шахтар же за весь перший тайм не створив жодного моменту. І це команда, яка стала чемпіоном країни. Не дивно, що їхній тренер цілу гру кричав на своїх підопічних.

Також читайте:   У Львові стартував турнір у пам'ять Лева Броварського серед юнаків U-17 + розклад змагань

Голи. Забило їх Динамо цікаво. Спершу після подачі з кутового у свої ворота м’яч зрізав Кучер, а потім після навісу від Велозу забив Віда.

До речі, цей гравець Динамо вчора був одним із кращих на полі.

Після перерви малюнок гри на полі істотно змінився. Вже Шахтар почав більше атакувати і незабаром забив гол. Це Косту вивели на ударну позицію і Дуглас пробив невідпорно у протихід Шовковському.

Десь СаШо міг виручити, але….

Здавалося після цього епізоду буде просто таки феєричний футбол, а натомість ми побачили грубість та симуляцію з обидвох сторін.

Дивно було бачити, як гравці Шахтаря, які разом грають за збірну України з динамівськими футболістами так себе поводили. Інколи грубість перевищувала всі можливі норми.

Ракицький, Кучер, Шевчук грубо фолили, матюкалися….

Неприємно таке бачити на полі як і поведінку Гармаша, який після гри навіть не прийшов на церемонію нагородження. Це ж лише футбол, а не війна на третій світовій.

Динамо таки перемогло, перемогло заслужено і здобуло бажаний трофей. Давненько кияни нічого не вигравали.

Попереду ще один тур чемпіонату, який нічого не вирішує, а потім розпочнеться міжсезоння, яке обіцяє бути дуже цікавим.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*