Футзал. Чемпіонат України. Півфінал. Енергія 1:2 Єнакієвець (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Півфінал. Енергія 1:2 Єнакієвець (відео)

Енергія поступається

Сьогодні в Черкасах стартував довгоочікуваний плей-офф чемпіонату України з футзалу.

Нагадаю, через нестабільну політичну ситуацію в країні поєдинки цієї стадії змагань проводяться на нейтральному полі в Черкасах.

Що дуже дивним стало для мене, так це те, що сьогоднішні поєдинки проходили за зачиненими дверима. Все-таки, не такого плей-офф очікували фанати цього виду спорту.

А після першого поєдинку півфіналу між Локомотивом та Ураганом своє «фе» керівникам футзалу висловив і головний тренер «Локо» – Ривкін. І в принципі його можна зрозуміти.

Команди досить таки довгий час грали регулярний чемпіонат, боролися за вищі місця в турнірній таблиці. А тут в один момент взяли змінили весь регламент, місце проведення поєдинків тощо.

Але, з цими питаннями нехай розбираються керівники клубів та федерація. Ми ж просто зосередимося на грі.

Розпочався поєдинок між Єнакієвцем та Енергією у повільному темпі. Команди боялися пропустити швидкий гол, тому уважно грали в оборонних редутах.

Ближче до середини моменти почали з’являтися біля воріт обидвох команд. В «Єначки» могли відзначитися – Нестерук, Хурсов, в Енергії ж – Легчанов, Кузь.

Відзначив би також впевнені дії воротарів обидвох команд. У першій 20-ти хвилинці вони не помилялися.

Основні ж події на паркеті відбувалися вже у другому таймі. Першими відзначилися гравці команди з Донбасу.

Також читайте:   Футбол. Австрія 3:2 Україна (відео)

Рось пробив здалека, кіпер «енергетиків» – Кардаш відбив перед собою м’яч і першим на добивання встиг екс-гравець Енергії – Овсянников.

Наша команда довго не думаючи, перейшла на гру у п’ять польових гравців. Але, натомість пропустила вдруге. Це знову ж таки Рось пробив здалека і «шкіряний» прослизнув поміж ніг кіперу Енергії.

2-0 і це вже вагома заявка на перемогу.

Але, львівська команда не здавалася і при грі у п’ять польових таки зуміла один гол відкривати. Відзначився – Максим Павленко.

До кінця гри залишалося 5-ть хвилин і напруга в поєдинку зростала. Енергія далі грала із «п’ятим», а «Єначка» захищалася.

Моменти щоб відігратися в нашої команди були, але, на жаль, матеріалізувати їх в голи таки не вдалося.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує мінімальну перемогу Єнакієвця, а це означає, що саме ця команда повела в серії до двох перемог.

Щоб виправити ситуацію в Енергії є ще завтрашній поєдинок (початок о 16 годині) в якому програвати явно не можна. Тому, будемо сподіватися що таки вдасться здобути «вікторію».

В іншому півфінальному поєдинку лише у серії пенальті Ураган був сильнішим від Локомотива. Основний час цієї гри завершився за рахунку 1-1.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*