Футзал. Чемпіонат України. Півфінал. Енергія бере реванш в Єнакієвця (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Півфінал. Енергія бере реванш в Єнакієвця (відео)

Енергія бере реванш

Сьогодні надворі 16 травня, а це означає, що саме в цей день в місті Черкаси продовжилися змагання за звання чемпіона країни з такого виду спорту як футзал.

Після того, як у вчорашньому поєдинку півфінальної серії плей-офф львівська Енергія поступилася Єнакієвцю, сьогодні наша команда вже права на помилку не мала.

Але, розпочали «енергетики» звітний поєдинок дуже невдало. Вже на 4-й хвилині був пропущений гол. Це Свірідова вивели віч-на-віч із кіпером Енергії – Кардашем і це 0-1.

Невже вже почалося і сьогодні команда так просто програє? Спершу так здавалося, бо нічого в нас не клеїлося, але тренер Енергії через деякий час прийняв цікаве рішення.

Вже на 8-й хвилині Легчанов вийшов у футболці воротаря-ганяли і саме така тактика дозволила нашій команді зачинити суперника на своїй половині поля.

Особливих дивідендів тактика гри із 5-тим польовим не приносила, аж до поки на 12-й хвилині Енергія не заробила штрафний.

До м’яча підійшов Легчанов, невідпорно пробив, рикошет і рахунок було зрівняно.

1-1 і все розпочинається спочатку.

А далі пішли свого роду каруселі. Могла забити як одна, так і інша команда. Але, на висоті були кіпери обидвох команд – Кардаш та Мельник.

Також читайте:   Футзал. Енергія лише третя на Кубку Свободи-2015

Початок другої 20-ти хвилинки розпочався із шоку для «Єначки».

23-а хвилина – чудова комбінація за участю Павленка та Коваля завершується влучним ударом останнього.

2-1 і дихати стає легше. Звісно, що гості із Донеччини згодом влаштували справжній штурм наших воріт, але гравці та кіпер Енергії сьогодні були кращими.

За кілька хвилин до завершення гри «Єначка» випустила також 5-ого польового гравця, але все на що вони спромоглися, так це пропустити гол у свої ворота від Рогачова.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 3-1, а це означає, що рахунок у півфінальній серії зрівняно.

І тепер, завтра, 17 травня доля путівки у фінал визначиться у третьому поєдинку між цими командами. Права на помилку вже не має жодна із команд, тому матч обіцяє бути дуже та дуже цікавим.

Розпочнеться він в Черкасах о 16 годині за київським часом.

До речі, в іншій півфінальній серії, харківський Локомотив теж зрівняв рахунок в серії проти івано-франківського Урагану. Сьогодні «залізничники» були сильнішими також із рахунком 3-1.

Завтра о 13 годині за київським часом тут також відбудеться вирішальний поєдинок.

Вболіваємо за Енергію і бажаємо їй лише перемоги!!!

Фото: vgolos.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*