Футзал. Матчі плей-офф відбудуться в Черкасах - Блог про Львів

Футзал. Матчі плей-офф відбудуться в Черкасах

Без глядачів

Є в мене хороший друг. Так от, півфінальних поєдинків за участю Енергії та Єнакієвця в рамках плей-офф чемпіонату України з футзалу він очікував з нетерпінням.

Ще навіть мені казав, що коли серія переїде до Львова, то він спеціально подолає 100 кілометрів на автобусі щоб глянути улюблену гру.

Але, але і знову ж таки але.

Цього року зі спортивними змаганнями дуже та дуже важко. Через складну політичну ситуацію в країні більшість поєдинків футбольного чемпіонату країни проходять або в інших містах або ж взагалі при пустих трибунах.

Як ви думаєте хто найбільше з цього страждає? Правильно, вболівальники, адже футбол грають не для себе, не для коханки, а для вболівальників, які дійсно чекають того дня як гратиме улюблена команда.

Десь думав, що футзал обмеження омине, але наші керівники спорту вже і до нього добралися.

Нещодавно було проведено засідання керівників клубів, де було вирішено провести фінальні поєдинки за звання чемпіона країни в місті Черкаси.

Це стосується як півфінальних пар, так і матчів за золоті нагороди. Робиться це все для того, щоб унеможливити сутички, провокації й так далі.

З одного боку керівників футзалу можна зрозуміти, але з іншого повністю втрачається інтерес до гри. Так, проводити матчі в Донецьку небезпечно, але ж у Львові все гаразд.

Також читайте:   Футбол. Збірна України зіграє у матчах плей-офф (відео)

Чи для чого в Черкасах грати без глядачів? Читав, що там теж швидше за все вболівальників не буде.

Уявіть собі картину. Приїздять команди, виходять на майданчик і грають собі тренування з підвищеною відповідальністю. Ну, а як по іншому це можна назвати.

Коли є вболівальник, то якось і заводишся по-іншому, хочеться зробити їм приємне, порадувати перемогою й так далі.

Знаю, хтось скаже, щоб не залишити в обіді вболівальників для них організують трансляції на телебаченні.

Що на це можна сказати? І трансляції вам теж не допоможуть відчути атмосферу гри на паркеті.

Моя думка, що рішення не вірне. Треба або проводити матчі на нейтральному полі або в тих же Черкасах, але з глядачами. Тим сепаратистам той футзал так треба, як мені опудало з городу.

І ще новина. Буквально нещодавно стало відомо, що 15 травня у місті Полтава пройде фінальний поєдинок Кубка України з футболу в якому між собою будуть зустрічатися гранди нашого футболу – Динамо та Шахтар.

Що сказати? Таки буде гра без глядачів. І знову ж таки питання для кого грають команди? Для чого їхати в Полтаву? Зіграйте на тренувальній базі в Києві. Думаю звідти теж можна трансляцію повести.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Старий пес 15.05.2014 пише:

    до дупи той футзал. Во в нас в селі ганєют бальона. Куманда на чемпіонаті району грає.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*