Нарешті наступило тепло - Блог про Львів

Нарешті наступило тепло

Тепло

Сьогодні надворі 22 травня, четвер, а це означає, що робочий тиждень продовжується. Так вже хочеться цих вихідних, щоб взяти і поїхати на пару днів з міста на природу, посмажити шашлик, посидіти біля вогню в компанії хороших людей тощо.

Принаймні, як кажуть синоптики, погода цьому має сприяти.

Не важко здогадатися, що саме про погоду ми й будемо говорити у черговій публікації на блозі Воробуса.

Ще тиждень тому назад на Західну Україну налетів такий циклон, що дощ просто таки не припинявся ні на мить. Воробус вже подумував над тим, що може бути глобальна катастрофа.

Це ж не жарти, два дня дощ не зупинявся. Як наслідок, багато населених пунктів залишилося без електроенергії, було повалено багато дерев тощо.

Тут знову ж таки згадую наших бабусь, які як тільки щось посадять на городах одразу ж починають плакати щоб був дощ, треба його щоб все росло. Повторюю тисячний раз, не треба цього робити.

Природа сама по собі така, що десь-колись падають опади, десь колись буває хороша тепла погода. На все свій час.

16 травня дощі стали меншими, 17 вже майже не було дощу, а в неділю, 18 травня на Львівщині запанувала тепла, суха погода.

Тримається вона і до сих пір, а вже від сьогодні, стовпчики термометрів пішли різко догори. Зокрема, зараз на 14 годину дня у мене на термометрів показує +26 градусів вище нуля.

Також читайте:   А яку таблетку оберете ви?

Коли ходив обідати, то бачив що народ на вулиці ходить не те що у футболах, а є й такі люди що вже й шорти почали носити.

А чому б і ні? Головне щоб на роботу в них не ходили. 😀

Як довго протримається суха та тепла погода?

Як повідомляє відомий сайт пана Марсело, погода без опадів протримається аж до вівторка. Тому, на вихідні можете сміливо собі планувати відпочинок на природі.

Температура повітря буде коливатися в межах від 25 до 27 градусів з позначкою плюс вдень, і від 12 до 14 градусів з позначкою плюс вночі.

Починаючи від вівторка, 27 травня на наші краї знову налетить дощовий циклон. Тривати він буде майже цілий тиждень, а погода стабілізується аж ближче до вихідних.

Температура повітря істотно мінятися не буде. Хіба що після дощу буде не 25, а 23 градуси з познакою плюс.

Якби там не було, до вихідних залишилося чекати зовсім трохи, тому бажаю вам їх гарно провести і, бережіть себе та своїх близьких.

Вибори на носі…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*