Сходи у Львові. Їх колись будуть ремонтувати? - Блог про Львів

Сходи у Львові. Їх колись будуть ремонтувати?

Сходи

Свого часу Воробус розпочав цикл публікацій на тему львівських сходів. І справді, коли гуляєш містом і по на вашому шляху зустрічаються поламані сходи, то лише думаєш як з них не впасти, як їх обійти і так далі.

А якщо ще й гуляш із коханою людиною, то відповідальність зростає вдвічі.

Так думаєш, а чому ми не може жити в кращих умовах, мати хороший благоустрій й так далі. Тому, Воробус пообіцяв читачам, що коли буду бачити зламані сходи, неодмінно буду їх фотографувати та повідомляти про них громадськість.

Не дивуйтеся, але такі сходи я таки знайшов і багацько. Плюс до цього всього часто на пошту пишуть читачі із своїми скаргами. Ще би вони їх фотографували, то би взагалі їм ціни не було.

На днях автор блогу ходив гуляти в парк «Знесіння». Подобається мені цей парк, там на мить забуваєш що ти у місті, а здається що ти десь в Карпатах.

Як тільки почав заходити у парк, одразу ж мені зіпсували настрій сходи. Ну, чому Воробус має лізти десь городами, якщо в парку є свої головні сходи. Те, в якому вони стані жодній критиці не піддається.

Сходи Кайзервальд

Добре що автор йшов вдень, а що було би якби я йшов цими місцями у вечірній час, якби ще чарівна панянка була зі мною поруч? Секундна неуважність і можна підвернути собі ногу як мінімум.

Також читайте:   У Львові офіційно "засвітили" ялинку

В тому ж таки зі сторони дирекції є ще одні сходи, якими можна вийти до озера. Так от, вони теж давно не ремонтувалися. Особливо взимку чи під час дощової погоди ходити тут вкрай небезпечно. А, до слова, тут таки живуть люди, ходять діти тощо.

Йдемо далі. Площа Митна. Як відомо, там є підземний перехід. Коли спускаєшся у нього, то розумієш що тут також не все так гладко як здається. Сходи теж зламані, можна травмуватися.

І це площа, яку свого часу хотіли назвати площею Героїв Небесної Сотні.

Виходимо з переходу, починається така собі маленька площа, де свого часу знімали кіно про мушкетерів. Людей тут багато. Серед них як місцеві мешканці, так і туристи.

Так от, з обидвох боків сходи просто в жахливому стані. Ще до квіткового годинника можна якось потрапити, а ось з іншого боку сходи аж вивернуло.

Цікаво хто займається питанням ремонту сходів? Мабуть таки місто, тому йому треба подбати за благоустрій своїх мешканців. Адже факт, що тут кожного дня проходить тисячі людей.

Тепер щодо прохань наших читачів. Зокрема, пан Юрій каже написав наступне, цитую: «Ігор, біля ЛАЗу в підземці сходити в жахливому стані. Там не те що у погану погоду, а й в хорошу важко перейти».

Колись Воробус ще й туди завітає.

Ремонт сходів колись розпочнеться?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*