Вибори-2014. На цей раз без веб-камер - Блог про Львів

Вибори-2014. На цей раз без веб-камер

Без веб-камер

Вже зовсім скоро, а саме 25 травня на Україну чекає важлива подія. Справа у тому, що саме в цей день будуть проходити дострокові президентські вибори.

Після того, як тиран був скинений із свого трону, місце глави держави зараз вакантне, тому поки що країною керує спікер Верховної Ради – Олександр Турчинов.

До речі, читав, що після того, як буде обраний новий президент він має намір покинути свій пост. Тому, 24 травня країна дійсно має зробити вибір на розвиток майбутнього своєї країни.

Якщо ви думаєте що Воробус буде агітувати за того чи іншого кандидата, то помиляєтеся. В кожної людини є своя голова на плечах і вона знає що робить. Тим же людям згодом жити в цій країні.

Хоча, ще до цих пір невідомо чи взагалі відбудуться президентські вибори. Ледве не кожного дня на Сході країни гинуть люди, ситуація з кожним днем все складніша та складніша.

Тому, отакі от справи.

А поки що про організацію цих вборів. Ну, хто для прикладу хоче заробити пару гривень на виборах, того розчарую. По фінансах цього року печально. Принаймні так колеги розповідали.

Воробус би може і пішов працювати у виборчу комісію якби не надмірна зайнятість, але, просто фізично не встигну і звільняю місце іншим людям.

Також читайте:   Хай щастить Вам, люди добрі!

Чим будуть цікаві ці вибори, що на цей раз ніхто за вами спостерігати не буде. Що я маю на увазі? Хто пам’ятає минулі вибори до парламенту, що проходили у 2012 році, той знає, що тоді на всіх дільницях були веб-камери.

Кожен охочий міг зайти у мережі інтернет і глянути що відбувається на тій чи іншій дільниці. Ох і казусів тоді було багацько.

Чого вартують приколи із пандами, людьми, що писали не гарні слова на бюлетенях і так далі. Ага, і ще Дарт Вейдер ходив голосувати.

Цього року цирк якщо і буде то поодинокий. Принаймні ніхто його крім членів виборчої комісії та людей, що там голосуватимуть, не бачитиме.

Чи добре чи ні? Воробус, звісно не політтехнолог чи як там їх називають, тому може висловити лише свою незалежну думку.

А вона така: Якщо захочуть сфальсифікувати вибори на тій чи іншій дільниці, то вони це зроблять і з камерами. А витрачати зайві гроші на вебки – марно. Краще ці ж кошти дати пенсіонерам, людям, які дійсно потребують цієї допомоги.

Можливо ви, читачі блогу, моєї точки зору не поділяєте.

З кожним днем публікацій про вибори буде більше, а якщо все буде добре, то можливо й проведемо цікаве голосування на цю тему.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Президент 15.05.2014 пише:

    А все таки ти за кого, Воробус?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*