Чемпіонат світу з футболу: а судді то хто? - Блог про Львів

Чемпіонат світу з футболу: а судді то хто?

Одні помилки

Чемпіонат світу з футболу триває і редакція блогу Воробуса обіцяла ще раніше, що публікацій по цій темі буде ой як багато. Все-таки, не кожного дня у світі відбувається така подія.

Обіцянки дотримуємося і у сьогоднішній публікації будемо говорити про перші враження від турніру, який триває лише два дня.

Так, так, 12 червня турнір стартував, а вже скандалів назбиралося стільки, що всіх і не опишеш в одній публікації, але таки буду намагатися.

Розпочнемо із прем’єрного поєдинку якому між собою зустрічалися збірні Бразилії та Хорватії. Розумію все, Бразилія – господарі змагань, на їхні матчі приходить дуже багато людей, але для чого їх «тягти за вуха»?

Вони що із своїми кваліфікованими футболістами самі не можуть перемогти?

Признаюся чесно, вболівав Воробус в цій грі за хорватів. Вони бігали, старалися, навіть вели у рахунку і якби не суддя поєдинку, то цілком можливо зіграли би внічию, а то й би взагалі перемогли.

А так рефері гри на 71-й хвилині дає «точку» у ворота хорватської збірної, пенальті вдало реалізовує Неймар і все, на цьому гру можна завершувати.

Знаю, зараз мені багато хто дорікне, що треба грати до кінця гри, забивати голи і ніякі судді не будуть заважати. Воно то все так, але одна справа грати з Бразилією за рахунку 1-1, інша – за рахунку 1-2 коли треба розкриватися і багато атакувати.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Металіст 4:1 Зальцбург (відео)

Ну, десь подумалося що це випадок, всі ми люди і судді теж можуть помилятися.

Взяв Воробус вчора 1517. пішов до колеги на роботу, сіли дивитися гру між збірними Мексики та Камеруну і просто таки отетеріли знову ж таки від судді поєдинку.

Як мінімум три чистих голи не було зараховано головним рефері поєдинку у сторону Камеруну. Добре, що в другому таймі Мексика таки забила гол і перемогла.

А уявіть собі щоб було якби гра так і завершилася внічию?

Йдемо далі. Гра між збірними Іспанії та Нідерландів. Так, Нідерланди винесли своїх суперників із рахунком 5-1. але спершу вони таки програвали 0-1.

І після чого? Знову ж таки після пенальті, яке назначив суддя у ворота суперників іспанців. Воно, до слова, було дуже і дуже сумнівне.

Отак глянеш змагання чотириріччя і розумієш, що наші судді – це ще квіточки. Чемпіонат України не чемпіонат світу, а як там помиляються.

Після таких от не зарахованих голів втрачається цікавість переглядати футбольні поєдинки.

Далі буде??? Сподіваюся що ні і судді таки схаменуться і будуть судити нормально.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*