Епопея із кришечками триває - Блог про Львів

Епопея із кришечками триває

А під кришечкою нічого

Веселить мене останнім часом народ, чим лише він не займається.

Хтось просто байдикує, хтось їздить кожного тижня у подорожі, хтось сидить цілими днями у соціальних мережах, а хтось просто збирає кришечки з-під пляшок напоїв з метою виграти той чи інший приз.

Останнім часом щось зауважив, що виробники алкогольних напоїв і не лише почали придумувати конкурси із кришечками. Спершу думав, що на це ніхто не ведеться, але таки помилився.

Ба, навіть більше. Воробус сам купив пару акційних пляшечок пива та солодкої води. Толком нічого окрім пляшечки пива виграти не вдалося, але ж азарт таки присутній.

Як відомо, наприкінці минулого місяця у місті Львові відбувся грандіозний концерт українського гурту «Океан Ельзи». Зібрав він тоді досить таки велику кількість глядачів, та й квитки, я вам скажу, були явно не з дешевих.

Але, не всі люди купляли квитки. Десь за місяць до концерту «Львівське» пиво разом із гуртом «Океан Ельзи» почало проводити цікаву акцію.

Суть її полягала у наступному: треба було прийти у магазин, купити пиво 1517 і під кришечкою знайти спеціальний код. Згодом цей код треба було зареєструвати на сайті акції і чекати розіграшу.

Не знаю як там хто, а Воробус зареєстрував таких кришечок приблизно 10-ть і так і жодного квитка не вдалося виграти. Колеги ж купляли то пиво ящиками і, що цікаво, теж нічого не виграли.

Також читайте:   До яких пір триватиме показ шлаку на Новий рік?

Ще бачив цікавий епізод, як один із них віддавав згодом старшому чоловікові пусті пляшки додаючи, цитую: «Тримайте, будете мати гроші як здасте». Звісно, що чоловік згодом так і зробив.

Концерт минув, акція завершилася. Коли то Воробус прийшов у магазин, купив собі пляшку води «Спрайт» і здивувався, там також є своя акція.

Суть: знову ж таки проста, треба реєструвати все ті ж кришечки. Омг, тільки не це. Хоча, все-таки, згадуваний код таки зареєстрував, хоча нічого так і виграти не вдалося.

Вчора йду додому, зустрічаю колегу і той починає мені розповідати історії, що зараз є нові акції, треба купляти ще два сорти пива. І, навіть більше, йому вже вдалося виграти приз у вигляді 10-ти гривень поповнення рахунку на мобільний телефон.

Воробус так глянув на колегу, подумав і вирішив принципово в ці конкурси не бавитися. Від пива може бути пивний алкоголізм, бажаючих виграти призи дуже багато, тому буду краще читати книжки що почав робити останнім часом.

А ви бавитеся у збирання кришечок?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 17.06.2014 пише:

    В таких акціях приймають участь хворі на голову. 🙂

  2. viking 17.06.2014 пише:


    Архіваріус
    , чого ти ображаєш Воробуса? 🙂

  3. Jorgen 17.06.2014 пише:

    viking, тому що Архіваріус нічого не виграв

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*