На площі Митній встановили лавочки - Блог про Львів

На площі Митній встановили лавочки

Площа Митна по-новому

Після тривалого простою повертається на блог і ваш покірний автор. Вихідні вдалися на славу, але все так не буде тому треба і продовжувати радувати вас, читачі блогу, сподіваюся цікавими публікаціями.

Перше про що будемо говорити, так це про благоустрій нашого з вами міста Львова. У попередніх публікаціях ми вже неодноразово говорили за площу Митну.

Що саме? А саме те, що вона на даний момент виглядає як не площа де можна посидіти з коханою людиною, а швидше конюшню де літають лише голуби.

Чому так? Все просто, плитка там побита, фонтан працює через раз, голубів стільки, що лише думаєш якби то вони тебе не обкакали. Але, найголовнішою проблемою були лавочки.

Реально, така велика площа, а сісти можна було лише біля «Кумпеля» і то там бажаючих завжди багато, бо є безкоштовний wi-fi якраз із цього закладу.

За реставрацію площі Митної говорили давно. Десь була думка, що якщо цю площу перейменують у площу Героїв Небесної Сотні, то лише після цього почнуться реставраційні роботи.

Таки не перейменували, тому й за реставрацію забули. І можливо так би все залишилося як було якби не Воркшоп, який реалізувала організація Urban Ideas.

Група молодих людей взялася своїми силами ставити лавочки і, варто сказати, виходить це в них досить таки непогано. Вперше автор блогу зауважив зміни на площі Митній ще минулого вівторка.

Також читайте:   Пам'ятник Никифорові Дровняку

Символічно, що вже наступного вівторка, а саме 24 червня, багато людей вже розмітилося на цих лавочках. Реально, коли автор блогу прийшов на площу Митну і хотів зробити фото нововведення, то побачив там велику кількість людей.

Лавки виглядають досить таки нічого так, єдине, що здалося би їх трохи пофарбувати. Як не як, білими вони точно не будуть.

Також кілька лавочок було встановлено і на самому фонтані. Як на мене, це трохи маячня так робити, але вже як є, так є.

Зміни Воробус завжди ухвалює, не завжди ж треба стояти на місці.

До 26 червня молоді активні люди обіцяли повністю завершити встановлення лавочок. Тому, вже опісля цієї дати Воробус або вночі або ж самого ранку прийде сюди і оцінить все на власний розсуд.

Що тут так, а що тут не так.

Робочий день продовжується, тому бажаю вам його вдало завершити. І, не забувайте читати блог Воробуса.

Також нагадую, що про проблеми міста, того чи іншого району можна написати нам в рубрику «Запитай у Воробуса» і ми по мірі можливості спробуємо розібратися в цій проблемі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Jorgen 26.06.2014 пише:

    ще би до лавочок столики встановили …

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*