В маршрутних таксі встановлять касові апарати - Блог про Львів

В маршрутних таксі встановлять касові апарати

А тепер касові апарати

Продовжує роботу блогу Воробуса і сьогодні будемо говорити на мою улюблену тему – транспорту.

Кожного дня автор блогу спілкується із великою кількістю людей, які мені час від часу розповідають цікаві історії.

От буквально сьогодні мій хороший приятель пан Марсело спитав наступне, цитую: «Ігорко, привіт, що ти чув про новинку яку мають запровадити в маршрутних таксі країни?».

Воробус відповів лаконічно, а саме що нічого не чув, бо я навіть не знаю що такого нового можуть запровадити ще у маршрутках. Вони і так старі, кожного дня їдеш як у «м’ясорубці», лише би ціну на проїзд збільшували.

На що пан Марсело сказав, що міністр інфраструктури України пан Максим Бурбак хоче запровадити у салонах автобусів та маршрутних таксі, увага, касові апарати. Ось так от.

Автор блогу довго не думаючи почав шукати інформацію по даному питанню в мережі інтернет. Пошуковий запит, і справді інформація відповідає дійсності і таке нововведення має бути ухвалене вже найближчим часом.

Для чого це робити? За словами міністра це допоможе транспорту міст працювати більш легально чим це є зараз.

Хмм, дуже і дуже цікаво. Хоча, як на мене, це повна маячня. Вже скільки часу говориться за те, що треба перейти до європейської практики і впровадити електронний квиток, зробити нормальну систему контролю і так далі.

Також читайте:   Як задовбала та політична реклама

Говорили, балакали, особливо перед Євро-2012, а потім раз і все забули. Виходить це комусь не вигідно. А таки так, бо зараз прибутки від громадського транспорту в тіні , водій може взяти собі в кишеню велику кількість грошей і ніхто про це навіть не буде знати.

Кілька місяців тому назад водії пробували видавати пасажирам квитки. Також, як на мене, повна маячня. Людям ці квитки так треба, як зайцю дзвіночок на одне місце.

Тому, з часом від цієї практики відмовилися.

Що це за такі касові апарати? Чесно кажучи, не знаю. Відомо лише одне. Якщо зараз люди масово запізнюються на роботу, то із введенням новинки будуть це робити ще частіше.

Уявіть собі картину. Набита маршрутка, люд в неї залазить, треба платити гроші водію, він буде видавати через касовий апарат квиток. Ви шарите що це велика трата часу, кому це взагалі потрібно?

Чує моє серце, що революція минула, а старі ілюзії так і залишилися. Навіщо тягати бика за роги невідомо.

Одним словом, все на свої місця розставить його величність час. Все-таки, сподіваюся до цього маразму не дійде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*