Блог Воробуса відвідало 3 мільйони відвідувачів - Блог про Львів

Блог Воробуса відвідало 3 мільйони відвідувачів

Свято у Воробуса

Сьогодні надворі 6 липня, неділя, черговий вихідний день, який блог Воробуса розпочне із цікавої та радісної новини.

Виявляється саме в цей день зранку наш ресурс, увага, відвідав 3-х мільйонний відвідувач. Подія, що не кажіть, вартує на увагу.

Тому, у сьогоднішній публікації писати про проблеми міста, Петра чи країни не будемо, а будемо просто згадувати приємні миттєвості ведення ресурсу.

Хто уважно читає блог, той знає, що більше року тому, а саме 25 січня 2013 року блог відвідав 2-х мільйонний відвідувач. Тоді, публікацію завершив думаючи вже про третій мільйон.

Чесно скажу, навіть не думав що це станеться. Бувають різні моменти в житті, різні настрої, писати не хотілося. Але, з іншого боку, коли це перестати робити, то й увага читачів до ресурсу знизиться і їм буде не цікаво сюди заходити.

А так, блог оновлюється, а відповідно й живе.

Якщо вдатися ще до історії, то мільйонний відвідувач був на блозі Воробуса 21 грудня 2011 року. Це десь приблизно за два роки від того часу коли ресурс був створений.

Як бачимо, тенденція цікава. Воробусом цікавиться все більше та більше людей і це приємно.

Нещодавно довелося порозмовляти із одним цікавим паном. Ім’я та прізвище він просив не називати. Так от, цей пан сказав, що радий читати ресурс, тому що пише публікації тут думаюча людина.

Також читайте:   Вітаємо з іменинами Марій

Такі слова не можуть не взяти за душу, адже стараюся працювати для вас, читачі блогу.

Вже якось так звик куди не їду брати із собою фотоапарат, шукати цікавинки як у Львові, так і у світі. Інколи дивуюся які теми побивають рекорди відвідуваності.

От буквально кілька днів тому написав публікацію про те, як вдалося побувати місці, де розташовані печери білих хорватів.

За день було дуже багато переглядів, виходить читачам ця інформація цікава і вони її потребують.

А ще час від часу перечитую свої старі публікації. Навіть не віриться, що ту чи іншу публікацію писав ваш покірний – Воробус.

Також з часом на блозі з’являються все нові та нові автори. Останній хто порадував, так це Омелько Косопизд. Своєм стилем він в черговий раз розважав публіку.

Блог і надалі буде радувати вас, читачі, все новими та новими публікаціями, а поки що висловлюю подяку всім за те що читаєте, що критикуєте, що просто приділяєте свій час ресурсу.

Мабуть йду трохи посвяткую, сьогодні можна.

З найкращими побажаннями, завжди усміхнений Ігор Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. вюн 06.07.2014 пише:

    Скільки заробляєш в місяць на своєму блозі?

  2. YurOK 08.07.2014 пише:

    Vorobus пише:Мабуть йду трохи посвяткую, сьогодні можна

    І після цієї фрази на блозі 2 дні не було оновлення 🙂

  3. Vorobus 08.07.2014 пише:

    YurOK, в гори їздив 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*