Чому на весіллі краще бути другим дружбою у порівнянні з першим - Блог про Львів

Чому на весіллі краще бути другим дружбою у порівнянні з першим

За і проти

Якимось неоднозначним виходить для Воробуса цей рік. Як не забава, то весілля мене чекають. Мене колеги вже навіть почали підколювати, а чи бува автору блогу не подати оголошення у газету наступного типу: «дружба на прокат».

Жарти, жартами, але зараз, мабуть, такий час що однолітки масово одружуються і відповідно їм когось треба брати за свідків.

Воробус такий що хорошим друзям не відмовляє. Для мене роль дружби чергова можливість розважитися та й подивитися на нові тенденції щодо святкування.

У сьогоднішній публікації розповім історію про те, чому другим дружбою таки бути краще чим першим. Хоча і тим, і тим я бував навіть цього року.

Чому другим дружбою бути краще?

1. Що у РАГСі, що у церкві ви, на відміну від першого свідка, виконуєте роль статиста. Берете дружку, стаєте позаду першого дружби і дружки і просто слухаєте і дивитеся що відбувається.

Десь колись буває що кажуть дружбі відкрити пляшку шампанського, потримати свічки або в кінці зібрати весільний рушник, але це дуже і дуже рідко.

Перші ж дружка і дружба мають йти підписуватися від документом про одруження, тримати корони в церкві, розстеляти весільний рушник і так далі.

2. На забаві досить часто перший дружба каже тост, разом із старостою розважає гостей, часто йому співають «гірко». А от за другого дружбу бувають забувають та і його роль не така помітна.

Також читайте:   Чи варто мені продовжувати змагання у блогобитві?

От на минулому весіллі Воробус практично відчував себе як гість, ще би мене посадили за інший стіл і було би добре. Наспівався би.

3. Досить часто перших свідків тягнуть на різного роду конкурси, з ними хочуть випити всі гості.

Хе, хе, роль другого дружби тут знову ж таки другорядна. Головне гостям на очі не потрапляти, а коли ж це відбудеться, то сказати що маєте першого свідка, з ним і говоріть.

4. Часто перший дружба їздить разом із молодим запрошувати на весілля. А там всі добре знають як буває. Практично у кожній хаті наливають, в селах можуть взагалі з хати не випустити якщо будеш вимахуватися.

Тут найкраще їздити обидвом дружбам, але якщо є нагода «натискайте на гальма» і не йдіть просити. Кажіть що нема як, все розписано.

Єдиний плюс бути дружбою на весіллі, що ти не вживаєш надмірної кількості оковитої та інших психотропних напоїв.

Дружи постійно задіяні у весіллі, танцях, конкурсах. Та і якось не пасує пити людям, яких майже завжди фотографують та роблять відео-зйомку.

Ось так от….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*