Чим найкраще доїхати на футбол 22 липня у Львові? - Блог про Львів

Чим найкраще доїхати на футбол 22 липня у Львові?

Автобуси на футбол

Все менше і менше часу залишається до того часу як у Львові відбудеться футбольний матч за суперкубок України між київським Динамо та донецьким Шахтарем.

Для тих хто не знає нагадаю, гра відбудеться 22 липня на стадіоні «Арена Львів». Початок о 21 годині за київським часом.

Можна не сумніватися, поєдинок буде дуже цікавим. Шахтар захоче взяти реванш за поразку у минулому сезоні, а Динамо на чолі із новим головним тренером – Сергієм Ребровим вернути колишню славу клубу.

До чого я веду? Не виключено, що у грі можливий додатковий час, тому поєдинок може затягтися аж до півночі.

Стадіон «Арена Львів» не знаходиться в такому хорошому місці як той же «Україна», тому добиратися додому звідти вкрай складно. Особливо це стосується людей які живуть в таких районах міста як: Топольна, Рясне, Сихів тощо.

Львівська міська влада розуміючи що з добиранням на гру та опісля можуть виникнути проблеми вирішила посприяти вболівальникам і продовжила курсування громадського транспорту до 2 години ночі.

Саме до такої години будуть їздити маршрутні таксі №3А; 10; 25; 40, а також тролейбуси №3; 20; 25.

Окрім цього, від площі Петрушевича та від кінотеатру імені Довженка на Автовокзал будуть курсувати на стадіон та зі стадіону спеціальні автобуси. Щось таке подібне як відбувалося на матчах Євро-2012.

Також читайте:   Нічні автобуси у Львові: за і проти

Правда тоді щоб сісти в автобус достатньо було показати квиток, зараз же треба буде заплатити стандартну ціну яка є зараз в громадському транспорті, а саме 3 гривні з однієї особи.

Ці автобуси почнуть їздити із вищезазначених точок починаючи від 18 і до 21 години.

Із власного досвіду можу сказати, що найкраще добиратися із стадіону тролейбусом або ж просто треба йти на кінцеву зупинку автобусів, а це Автовокзал або ж ТЦ «King Cross Leopolis».

Досить часто бувало так, що люди не могли сісти на автобуси по дорозі, бо він вже був набитий із кінцевої зупинки.

Також не варто забувати за електротранспорт. Тролейбуси хоч і їдуть повільніше, але вони їздять довго і мають більш просторіший салон.

І ще, насамкінець, скажу, що Міська влада та правоохоронні органи просять усіх вболівальників бути толерантними один до одного, не піддаватися на провокації тощо.

Всі добре знають яка зараз ситуація в країні і якщо ви побачите підозрілих людей одразу ж про це треба сповістити міліцію.

Приємного перегляду футбольного поєдинку…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*