Динамо – Шахтар: що чекати? - Блог про Львів

Динамо – Шахтар: що чекати?

Динамо чи Шахтар?

Сьогодні надворі 22 липня, вівторок, а це означає, що після короткого відпочинку продовжує роботу блог Воробуса. Тем для публікацій у нас, як завжди, багато, тому не гаємо часу і починаємо.

Розпочнемо із футболу, адже сьогодні у Львові великий футбольний день.

О 21 годині на стадіоні «Арена Львів» відбудеться поєдинок за суперкубок України між чемпіоном країни – донецьким Шахтарем та володарем кубка – київським Динамо.

Коли сьогодні зранку їхав на роботу, то вже бачив як фани київського Динамо розгулювали центром нашого міста. Можна не сумніватися, сьогодні на футболі буде дуже багато людей, адже вже за декілька днів до початку гри дістати квиток було практично неможливо.

Ну, хіба що у спекулянтів, які так і світяться з своїми пропозиціями в мережі інтернет.

Чого слід очікувати від сьогоднішнього поєдинку між грандами вітчизняного футболу?

По-перше, цікавої гри, адже після поразки в кубку команда із Донецька захоче взяти реванш у своїх опонентів з Києва.

Перед грою кращі шанси на перемогу, думаю, таки має Динамо. Чому? Хто не знає скажу, що буквально напередодні гри табір команди із Донецька залишило 6 провідних легіонерів.

Причина? Думаю ясно, що вони бояться за свої сім’ї, щоб часом злісні терористи і до них не добралися. А все може бути….

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:1 Зоря (відео)

Динамо ж ніби у повному складі, тому цікаво буде глянути як підготував до гри свою команду новий тренер біло-синіх – Сергій Ребров.

В кінці сезону команда забігала, як буде цього разу побачимо зовсім швидко.

По-друге, є побоювання що команди зараз на фоні великих навантажень і можуть не показати цікавої гри. Якщо пригадати минулі футбольні поєдинки за суперкубок, то все десь так і було.

По-третє, нарешті Львів побачить свято футболу на новому стадіоні. Давненько тут не було великого футболу. Так, грали жіночі збірні, але не більше.

Все-таки, жіночий футбол в нас не такий популярний як чоловічий.

Прогноз на поєдинок від Воробуса.

Моя думка, що сьогодні основний час гри завершиться внічию 1-1, а от в серії пенальті сильнішими виявляться футболісти Динамо.

І ще, насамкінець скажу, що яким би не був футбол, якою компанією ви б не йшли, будьте обережними. На футболі буде багато людей, можуть зустрітися не адеквати.

Тому, якщо таких побачите чи щось підозріле одразу ж повідомляйте про це правоохоронні органи, які сьогодні обіцяли охороняти стадіон як ніколи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*