Футбол. Чемпіонат світу-2014. Визначилися всі чвертьфіналісти турніру - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат світу-2014. Визначилися всі чвертьфіналісти турніру

Ді Марія виводить Аргентину у чвертьфінал турніру

Після тривалих вихідних, повертається до роботи і блог Воробуса. Сьогодні надворі 2 липня, а, отже настав час радувати читачів блогу все новими та новими публікаціями.

Перше про що будемо говорити так це про футбол, адже в ці дні у Бразилії триває головна подія чотириріччя в цьому виді спорту – чемпіонат світу.

Вчора завершилися останні матчі 1/8 фіналу, попереду два вихідних, тому можна підвести коротенькі, але все ж підсумки.

Розпочнемо із «свіженьких» результатів.

Збірна Аргентини, в якій зірок хоч відбавляй зустрічалася із середняком європейського футболу – збірною Швейцарії. До гри всі спеціалісти сходилися на думці про те, що шансів в більш слабшої збірної нема.

Але, для того і є футбол щоб дивувати своїми результатами. Основний час гри завершився в «суху» нічию 0-0, і лише наприкінці додаткового часу Мессі та компанія зуміли переломити хід поєдинку на свою користь. Відзначився – гравець Реала Ді Марія.

І навіть після цього епізоду футболісти зі Швейцарії могли зрівняти рахунок, але м’яч після удару одного із них влучив у штангу.

Аргентина йде далі…

В іншому поєдинку вчорашнього дня збірна Бельгії зуміла також лише в додатковий час перемогти футболістів із США. Рахунок зустрічі 2-1.

Також читайте:   Чемпіонат світу – 2024. Попередній раунд. Результати матчів четвертого ігрового дня

До речі, Бельгія так тихенько і вже зуміла дістатися чвертьфіналу змагань, де зіграє якраз із Аргентиною.

Враховуючи невиразну гру Аргентини, у футболістів Бельгії шанси є і ще й які.

Йдемо далі.

Бразилія. Ця збірна лише у серії пенальті зуміла перемогти свого опонента по 1/8 фіналу – збірну Чилі. Основний час завершився внічию 1-1.

Господарі змагань знову не вразили.

Наступним чвертьфіналістом стала збірна Колумбії, яка досить таки впевнено пройшла вже без Суареса – Уругвай.

Саме колумбійці зіграють в 1/4 проти бразильців.

Коста-Ріка – мабуть головне відкриття цьогорічного чемпіонату. Згадайте скільки часу ця збірна не могла виграти у фінальних серіях чемпіонатів світу. А тут перемогла і почалося.

Так, в 1/8 фіналу у них суперник був не надто сильним – збірна Греції. Проте, сам факт виходу в наступне коло змагань говорить само за себе.

Суперником Коста-Ріки в наступному етапі змагань буде збірна Нідерландів, яка з великими труднощами перемогла Мексику програючи по ходу гри.

І, нарешті, останньою парою чвертьфіналістів стали збірні Німеччини та Франції, які перемогли відповідно Алжир та Нігерію.

Чвертьфінальні поєдинки збірні розпочнуть грати починаючи від 4 липня.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*