Футбол. Чемпіонат світу. Настала пора півфіналів - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат світу. Настала пора півфіналів

Попереду півфінали

Сьогодні надворі 8 липня, вівторок, а це означає, що після коротривалого відпочинку повертається на ресурс із своїми публікаціями – Воробус.

Цікавинок, як завжди, є багато, тому не гаємо час, поїхали…

Перше про що будемо говорити, так це про футбол, адже вже сьогодні у бразильському місті Белу-Оризонті відбудеться перший півфінальний поєдинок чемпіонату світу у якому між собою будуть зустрічатися збірні Бразилії та Німеччини.

Можна не сумніватися, ця гра буде дуже цікавою і розпочнеться о 23 годині за київським часом.

Про результати півфіналів поговоримо пізніше, а поки що повернемося на кілька днів назад і коротко розповімо про результати чвертьфіналів.

Бразилія – Колумбія

До гри фахівці не могли віддати перевагу якійсь із команд. І ніби Бразилія – господарі турніру, в складі зібрано багато кваліфікованих виконавців, але й Колумбія цього чемпіонату демонструє феноменальну гру.

Гра сподобалася, у ній були перш за все швидкості, ніхто не «сушив» гру. А завершилося все мінімальною перемогою таки Бразилії із рахунком 2-1.

Франція – Німеччина

У цій грі, на мою думку, далася взнаки відсутність у складі французів такого гравця як Рібері. Так, Бензема і компанія грали добре, багато рухалися, але до завершального удару справа доходила зрідка.

Також читайте:   ЮОІ-2022 – шанс для юнаків та дівчат 2004 року народження

Німці ж грали традиційно від захисту і очікували свого шансу. Таки дочекалися, а потім вдало у рамці воріт стояв їхній кіпер Ноєр.

У підсумку, 1-0 і бундесмашина крокує далі.

Нідерланди – Коста-Ріка

Мабуть найнудніша гра чемпіонату. Після гри з ким не говорив всі в один голос казали, що цілу гру дрімали. Голландія розчарувала, а Коста-Ріка вище голови не стрибнула.

Логічно, що все завершилося «сухими» нулями і серією пенальті, де вдало зіграв кіпер Нідерландів.

Ну, і нарешті, остання пара чвертьфіналістів.

Аргентина – Бельгія

Ця гра мені сподобалася. Аргентина знову зіграла по результату, забила гол завдяки Ігуаїну, потім зіграли від захисту і вийшли у півфінал змагань, 9 липня зіграють із згадуваними вище гравцями збірної Нідерландів.

Все-таки, схиляюся до думки, що саме Мессі і компанія стануть тріумфаторами цьогорічного чемпіонату. Так, можу помилятися, але такий мій прогноз.

Як буде насправді, побачимо вже незабаром.

Приємного перегляду футбольних поєдинків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*