Футбол. Чемпіонат України. Говерла 2:2 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Говерла 2:2 Карпати (відео)

Йовічевіч починає з нічиї

Що ж, друзі, поступово на блог про Львів повертаються спортивні теми, а саме футбол. А все тому що сьогодні в Ужгороді матчем проти місцевої Говерли стартували у черговому чемпіонаті країни – львівські Карпати.

Що не кажіть, а цікаво було подивитися на знову ж таки «оновлені» Карпати після приходу на посаду головного тренера – Ігоря Йовічевіча.

Як завершився прем’єрний поєдинок нашої команди, відео голів, враження від побаченого від автора ресурсу та багато іншого читайте далі.

Традиційних вступів робити не буду, а розповідь розпочну із того, що після чемпіонату світу наш футбол мене розчарував. Чи то всі так думають про бойові дії в нашій країні (і я їх зрозумію), чи то наш футбол такий слабий став.

Ну, реально, дивишся цей футбол і таке враження що грають дві сільські команди.

Команди суттєво зменшили свої бюджети і, особливо в Карпатах нема навіть кому грати.

Так, в середині футбольного поля є Худоб’як, Голодюк, Кожанов, а от в нападі єдиний Пучковський.

Не став дивним для мене той факт, що вже на 15-й хвилині рахунок в зустрічі відкрили господарі поля. Чудовим ударом зі штрафного відзначився – Шацьких.

Здавалося Карпати підуть вперед і зможуть хоча б щось створити біля воріт Говерли, але так лише здавалося. За весь перший тайм «зелено-білі» завдали по воротах свого суперника якихось 2 кволих удари.

Також читайте:   Футзал. Кубок УЄФА. Ера-Пак 2:3 Локомотив (відео)

Хіба так можна відігратися?

Друга половина зустрічі чимось особливим не відзначалася. Говерла подій на полі не форсувала, а Карпати і надалі грали як могли. Бий вперед, а там якось буде.

І лише після виходу на поле досвідченого Кожанова гра в нашій команді змінилася.

Результат не заставив чекати.

Карпати забили і то двічі. Спершу після проходу «Худіка» забив Пучковський, а потім після кутового відзначився – Балажич.

Невже перемога?

Так би і було, якби на 78-й хвилині захист Карпат не проспав гравця Говерли – Тудосе. Олександр підхопив м’яч у штрафній і вдало пробив у верхній кут воріт Карпат.

Потім ще у нашій команді було вилучення і на цьому все завершилося.

Звучить фінальний свисток, який фіксує в Ужгороді бойову нічию 2-2, а це означає, що команди записують у свій актив по одному заліковому пункту.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

До речі, якщо все буде добре, то наступний поєдинок чемпіонату львівські Карпати проведуть на своєму полі 3 серпня. Суперник – донецький Металург.

Початок цієї гри о 19 годині 30 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*