Футбол. Донецький Шахтар завойовує суперкубок України (відео) - Блог про Львів

Футбол. Донецький Шахтар завойовує суперкубок України (відео)

Шахтар перемагає Динамо у Львові

Пише і не показує Воробус, а це означає, що настав час порадувати читачів блогу новими та новими публікаціями. А розповідати буде, як завжди, багато про що.

Не секрет, що основною темою дня буде спорт, адже сьогодні протягом дня багато людей жваво обговорює перипетії вчорашнього футбольного поєдинку за суперкубок України на стадіоні «Арена Львів» у якому зустрічалися між собою київське Динамо та донецький Шахтар.

До останнього моменту ваш покірний думав, гадав чи йти на цю гру чи не йти. З одного боку хотілося побачити свято футболу на львівському стадіоні, з іншого – після чемпіонату світу дивитися на наш футбол якось не по собі.

Таки на гру не пішов, обрав перегляд поєдинку по телебаченню і, чесно скажу, розчарувався. Команди показали слабу гру, помітно що багато гравців перебувають на фоні навантажень. Від того і було мінімум моментів біля воріт обидвох команд.

До гри, багато фахівців та букмекерські контори віддавали перевагу команді з Києва.

Чому? Хто не знає скажу, що перед грою шість гравців основного складу «гірників» відмовилися повертатися в Україну через політичні події.

Динамо ж мало в обоймі практично всіх футболістів. Від того і були такі котирування.

Та, як тільки лише розпочалася гра стало помітно, що Динамо як грало минулого сезону, таким і залишилося цього.

Знову незрозумілі помилки в захисті, відсутність середини поля. З такими успіхами команда з Києва ще довго не буде грати в Лізі Чемпіонів.

Також читайте:   Футбол. Шахтар програє Атлетику. Враження від гри

Вже у перші 19-ть хвилин Шахтар міг забивати як мінімум тричі. Але, то кіпер Шовковський, то похибки «гірників» не дозволили цього зробити.

Після середини тайму Динамо вирівняло гру, почало також бити по воротах, але чудово в цей вечір у рамці стояв воротар «гірників» – Каніболоцький.

У другій 45-ти хвилинці краще комбінували м’яч гравці Динамо, а Шахтар чекав на їхню помилку. І вона відбулася на 75-й хвилині.

Не знаю чого по черзі впали два захисники Динамо, гравець Шахтаря – Гладкий вискочив сам-на-сам із «СаШо» і просто не залишив останньому жодних шансів.

А коли вже йшли останні хвилини гри, жахливої помилки допустився гравець Динамо – Аруна. Людина ніби не вперше виходить на футбольне поле, а так «обрізала» усю команду що просто нема слів.

Як наслідок, новачок Шахтаря – Марлос вийшов на двох захисників Динамо, обіграв їх як у першому класі футбольної школи і завдав разючого удару кіперу киян – Шовковському.

Грати залишалося практично нічого, тому стало зрозуміло, черговий трофей здобуде саме донецька команда, яка незважаючи на жодні труднощі зіграла на класі.

Вже цього вікенду стартує новий футбольний сезон в Україні і дуже цікаво буде поглянути на інші команди нашої першості.

Чекаємо….

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому футбольному поєдинку між Динамо та Шахтарем:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*