Футбол. Суперкубок України. Незабаром у продажі мають з’явитися дешеві квитки - Блог про Львів

Футбол. Суперкубок України. Незабаром у продажі мають з’явитися дешеві квитки

Мають з'явитися дешеві квитки

Все менше і менше часу залишається до початку матчу за суперкубок України у якому між собою зустрінуться такі команди як: київське Динамо та донецький Шахтар.

Нагадаю, цей поєдинок відбудеться 22 липня і буде проходити на львівському стадіоні «Арена Львів».

Актуальне питання, яке зараз виникає – це проблема перепусток на гру. За що я не люблю футболи у Львові, так це за ажіотаж із квитками. Скільки ходжу на футбол, вічно створюється якийсь штучний ажіотаж.

То квитки продають у незрозумілих точках, то вдало спрацьовують спекулянти, то їх взагалі не продають як от зараз на поєдинок між Динамо та Шахтарем.

Стадіон «Арена Львів» давненько вже не бачив цікавого футболу. Так, були матчі жіночих збірних, але при всій повазі до наших красунь, футбол – це таки гра для чоловіків.

Яка ситуація із квитками на гру між Динамо та Шахтарем.

Дзвонить мені вчора хороший колега пан Андрій і питає наступне, цитую: «Ігоре, не знаєш де зараз продають ще квитки на суперкубок України?»

Толком нічого порадити чоловіку я не зумів, тому що як в касах стадіону «Арена Львів» так і на сайті gastroli.ua перепусток не продають.

Також читайте:   Павлик прогнозує перемогу Шахтаря над Барселоною (відео)

Хоча, на вище написаному сайті написано, що квитки за 50 та 70-ть гривень ще не є проданими.

Повернемося на кілька днів назад, коли квитки лише починали продавати. Тоді, організатори говорили, що Львову дістануться перепустки починаючи від 100 гривень.

Чому так? Відповідь проста, квитки за 50 і 70 гривень виділять фанатам Динамо та Шахтаря.

Як бачимо, поки що люди неохоче купляють квитки. І їх можна зрозуміти. Людям жити нема де, а вони на футбол попруться.

Вчора в інтернеті з’явилася інформація, що дешеві квитки таки з’являться у продажі починаючи від дня коли продадуть всі дорогі перепустки.

Скажіть мені не дивна політика? Дорогі перепустки можна і ніколи не продати. Кому треба йти на футбол за 200-300 гривень. Що зараз нема що робити?

Та дайте у продаж через той же інтернет, скажімо, 70 % квитків і нехай люди собі купляють. Зараз надворі вже 21 століття, більшість людей має банківські картки, невже важко купити саме таким чином перепустку на футбол?

Як ви думаєте хто програє від цього небаченого ажіотажу? Правильно, футбол, тому що саме через ці причини стадіон може бути наполовину порожнім.

Чекаємо квитків у вільному продажу….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*