Коли відкриють після ремонту Скнилівський міст?

Скнилівський міст

Продовжуємо відповідати на запитання у рубриці «Запитай у Воробуса». Давненько ми це не робили, а все через надмірну зайнятість вашого автора.

Вільний час таки з’явився, тому, як кажуть, поїхали. Отже, чергове запитання надійшло від людини яка назвала себе – Ілля.

Далі цитую:

«Доброго дня Воробус. Я маю власне авто і мені дуже цікаво коли відкриють після ремонту об’їзну дорогу біля Метро, а то вже так надоїло їхати городами? Дякую за відповідь».

Цікаве запитання, що не кажіть. За ремонт моста і дороги знаю, бо пам’ятаю одного разу їхали з колегами в Сколе і якраз поїхали цією дорогою. Яким було наше розчарування, коли дізналися що міст закрито на ремонт.

Прийшлося робити об’їзд дорогою біля залізничної станції «Скнилів». Знали би тоді, що там така ду…а – ніколи би сюди не поїхали. Реально там зараз їздить уся «важка артилерія», а ями такі що можна вбити своє авто за один раз.

Наступного разу вже якщо і їхали на Стрий, то робили об’їзд через ринок «Південний».

Щодо моста, який закрили на ремонт, то достеменної інформації надати не можу, лише скажу що читав в інтернеті та чув від людей.

Отже, на моє запитання про міст, колега-водій сказав що його відкриють не раніше Нового року. Причина? Відсутність грошей. Ремонт ніби розпочали, зараз всі гроші пішли на допомогу військовим і реконструкція завершилася.

Також читайте:   Як купити б/у автомобіль Хундай: поради для успішної покупки

Не знаю наскільки ця інформація відповідає дійсності, але кажуть що диму без вогню не буває…..

Пробую шукати інформацію в інтернеті. На одній із груп у соціальній мережі вдалося знайти фото наступного змісту.

Як бачимо, на фото пише що ремонт моста розпочався у березні місяці, а всі роботи мають бути завершені в грудні 2014 року.

Графік робіт

Так що ще не скоро відкриють міст, який має досить таке хороше транспортне сполучення.

Хоча, дорожні роботи тривають….

Також для тих хто не знає скажу, що на Сихові розпочалося будівництво трамвайної колії на Сихів. Як буду мати час обов’язково туди зайду і зроблю кілька фотографій із цього місця дорожніх робіт.

Мають тривати роботи у два етапи. Приблизне завершення – десь приблизно через два роки.

І ще, де бачив ремонт дороги так це на вулиці Куліша. Весь транспорт цю вулицю об’їздить і від цього утворюються затори на вулиці Чорновола та Городоцькій.

Нуууууууууу, вже дуже багато транспорту там, особливо у час пік.

У публікації використано фото із групи в соціальній мережі ВКонтакті: Львів транспортний.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*