Конкурси на весілля. Частина четверта

Конкурси на весілля. Частина четверта

Вихідні наступили, сьогодні надворі субота, 19 липня і якщо ви сьогодні йдете на весілля, то саме час прочитати чергову публікацію про весільні забави.

Як зробити так щоб гостям і вам було весело, щоб гості не повпивалися сидячи лише за столом. Про це та не лише читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

1. «Хто родився».

Суть забави полягає у наступному. Тамада або ж самі музиканти починають співати пісню «Хто родився в січні, вставай наливай…». Якщо людина народилася саме в цьому місяці, то вона піднімається і наливає всім гостям.

І так всі підряд. Тут головне сильно не впитися….

2. «Хлопчик чи дівчинка?»

Суть забави: спочатку молода пара збирає гроші на хлопчика, а потім на дівчинку. Опісля гроші рахуються і де буде більше, та дитина і народиться у подружжя.

Тому, завжди казав і казатиму, що гроші окрім вітальної відкритки з собою завжди треба мати.

3. «Компліменти».

Викликається кілька пар учасників, які мають, наприклад, на букву «п» сказати максимальну кількість компліментів молодій парі. Хто не знає, той програє.

Все дуже просто.

4. «Танці на газетах».

Пари мають танцювати на газетах. Згодом ведучий поступово скручує газету і пара має так викрутитися щоб не стати на землю. Дехто бере дівчину на руки, дехто на шию і так далі.

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2016 рік (Рак, Лев, Діва)

Переможцям дістаються спеціальні призи.

5. «Похід між пляшками».

Серед натовпу вибирають 3-4 чоловіків, яким дають завдання по черзі пройти поміж пляшками так щоб їх не збити. Само собою учасникам зав’язують очі. Прикол забави у тому, що реально пляшок на землі то не буде. Їх будуть підкидати походу конкурсу.

6. «Цукерка».

Ведучий обирає для гри 3-4 пари, вони розбиваються по парах. Їм роздають цукерки. Їхнє завдання без допомоги рук розгорнути цукерку якнайшвидше.

Перемагає той, хто швидше це зробить.

7. «Я буду».

Забава для молодої пари. Перед нею ведучий пише на папірцях обов’язки молодої пари. Згодом по черзі молода пара витягує папірці кажучи слова «я буду», наприклад, прати жінці труси. 😀

8. «Шампанське ложками».

Суть гри наче проста – випити шампанське. Для цього обирають людей 6, їх ділять на пари, дають їм пляшку шампанського і кажуть випити його. Народ посміхається кажучи що це легко. Але, ведучий дає їм потім чайні ложки і саме за їх допомогою треба випити цілу пляшку.

Перемагає той хто зробить це якнайшвидше.

Веселої забави… Далі буде….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Конкурси на весілля. Частина п’ята

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*