Конкурси на весілля. Частина третя - Блог про Львів

Конкурси на весілля. Частина третя

Весільна забава

Літо – пора весіль, піст завершився, тому треба як слід їх святкувати. Щоб було веселіше і гості не впилися треба час від часу організовувати конкурси.

Які саме? У цьому блог Воробуса спробує вам допомогти у продовженні публікацій про весільні забави.

1. Конкурс «Вдягни свого опонента».

Суть: все просто, команди розбиваються по парах, всім зав’язуються очі. Для ще більшого ефекту ведучий ставить пари таким чином щоб було весело. Це може бути як хлопець –дівчина, так і хлопець – хлопець.

Згодом парі дають пакет одягу і його треба якнайшвидше вдягти. Хто першим це зробить і максимально правильно той перемагає.

2. «Яблуко».

Суть гри така ж як і у конкурсі з пляшкою. Тільки тут яблуко треба передавати по колу так щоб воно не впало затискаючи його між грудьми та підборіддям.

У кого ж таки цей фрукт впаде, той змушений пити, наприклад, 50 грам горілки. Хоча, знаю деяких людей, які спеціально кидають яблуко на землю.

3. «Сірники».

Суть конкурсу у чомусь подібна до конкурсі з яблуками. Тільки тут ведучий обирає по 10 чоловік в кожну із команд, ставить їх за принципом – хлопець + дівчина і вони по черзі передають один одному сірники.

Також читайте:   Креативні конкурси на весіллях

Переможе та команда, яка швидше впорається із своїм завданням. Часто сірники обламують після першого туру змагань для того щоб було куди веселіше бавитися.

4. «Богатирські розваги».

Суть гри полягає в тому щоб перенести дівчину від стільця до стільця різними способами. Хто придумає якнайбільше варіантів, той перемагає.

5. «Банан».

Цей конкурс трохи пошлий, тому в нього бавиться не кожна людина. Суть: чоловікам між ноги засувається банан і по команді «вперед», дівчата без рук повинні очистити його.

Видовище у цьому конкурсі гарантоване.

6. «Подобається – не подобається».

Суть: хлопці та дівчата стають один біля одного. Всі по черзі, починаючи з того, на якого вкаже ведучий, кажуть, що в його сусіді-сусідці подобається і не подобається.

А всі слухають і запам’ятовують. Kоли висловлювання завершуються, ведучий просить поцілувати те місце, яке подобається і укусити за те місце, яке не подобається.

7. «Слідчий».

Серед гостей вибирається дівчина, її кладуть горизонтально, накладають велику кількість цукерок, хлопцям зав’язуються очі і вони мають знайти ці цукерки.

Також один із видовищних конкурсів.

Попереду нові публікації та нові весільні забави на блозі Воробуса.

Далі буде….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*