На Донеччині терористи збили пасажирський літак. Росія колись зупиниться? - Блог про Львів

На Донеччині терористи збили пасажирський літак. Росія колись зупиниться?

Терористи збили пасажирський літак

Сьогодні надворі 18 липня, п’ятниця, останній робочий день тижня, попереду вихідні на яких можна буде як слід відпочити.

Здавалося можна радіти, але коли згадуєш собі вчорашній день розумієш що приводів для радощів особливо то нема.

В Україні триває війна і з кожним днем люд все більше починає розуміти, що все заходить дуже і дуже далеко. Коли встаєш зранку і читаєш новини, то там повідомляють про нові та нові жертви.

Хто в цьому винен думаю всі знають, наша «улюблена» країна Росія, яка ніяк із своїм психопатом Путіним не заспокоїться. Воно просто таки хоче стерти з лиця землі свого меншого «брата». Хоча, які ми там брати, нічого подібного.

Думаю всі добре знають що вчора вчудила Росія на чолі із своїми терористами.

17 липня 2014 року близько 16 години 20 хвилин із радарів в Донецькій області, а саме над Торезом зник літак Боїнг-777 що виконував рейс за напрямом Амстердам – Куала-Лумпур.

Як виявиться згодом, його збили терористи за допомогою зброї «Бук». Один удар ракети і загинуло 280 людей і 15 членів екіпажу. Це громадяни Нідерландів, США, Австралії, Канади тощо.

Коли вчора ввечері передивлявся новини про цю трагедію аж мурахи ходили по шкірі. Це ж якими покидьками треба бути щоб свідомо збивати літак із невинними людьми на борту якого, до речі, було близько 80 дітей.

Також читайте:   З 12 березня трамвай на вулиці Промисловій зась

Весь інтернет у фотографіях мертвих дітей, які валяються на полях Донеччини. Згодом терористи почали заявляти що вони помилково збили не той літак. На його місці мав бути наш «АН».

А хіба людям від того легше?

Весь світ засудив дії Росії, а вона якби ні в чому не бувало каже що до трагедії причетна Україна, бо, за словами, хуй…а, мав впасти не літак Малайзійських авіаліній, а його. Нібито українська сторона готувала замах на російського президента.

Більшої маячні я ще не чув ніколи в житті.

Питання зараз виникає в мене до Європи, США? Які можна вести переговори з цим всім бидлом? Про що можна договорюватися з терористами?

Вони вже зараз заявляють що ніякого припинення вогню на час розслідування не буде, чорні скриньки хочуть передати Москві.

Ця війна колись завершиться? Путін колись схаменеться? Чи він хоче захопити всю Україну опісля анексії Криму?

Бог на світі є і він все бачить….

Блог Воробуса висловлює співчуття родинам загиблих і сподівається подібного більше ніколи не буде…. В цьому літаку міг летіти кожен з нас….

Вічна пам’ять….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*