На що ми витрачаємо свої гроші? - Блог про Львів

На що ми витрачаємо свої гроші?

Гроші

Сьогодні надворі 11 липня, п’ятниця, а це означає що черговий робочий тиждень потрохи підходить до свого завершення. Не знаю якою буде погода на вихідних, тому й свій відпочинок треба планувати відповідно до її прогнозів.

Про вихідні будемо говорити завтра, а сьогодні ще трохи помучу вас, читачі блогу, глобальними проблемами. Одна із них – це гроші.

Все-таки, якби там не було, щоб там не говорили ніби не все в житті вирішують гроші, але й без них прожити неможливо. Зараз не часи печерних людей, за щось треба жити, купляти продукти, одягатися і так далі.

У сьогоднішній публікації блог Воробуса вирішив подискутувати на тему того, а на що ж ми найбільше витрачаємо свої гроші.

Варіантів, як завжди, багацько, тому спробуємо їх перелічити. Але, перед тим скажу, що в Україні середня зарплата складає приблизно три тисячі гривень. Не всі мають по сім чи вісім тисяч зарплати, є й такі що роблять на півтори тисячі.

1. Комунальні послуги.

Що не кажіть, багато грошей йде саме на них. Вода, газ, електроенергія, послуги інтернету, телефон і так далі. В когось менше треба платити, в когось більше.

2. Їжа.

З нашими заробітками кожного дня у кафе харчуватися не будеш, тому якби цього не хотілося, треба таки щось готувати вдома. Холостякам легше в тому плані, а от сімейним людям треба як мінімум трьох разове харчування.

Також читайте:   Чому з прилавків магазинів зник цукор?

3. Одяг і взуття.

Особисто я часто собі щось не купляю. Коли треба йдеться на ринок чи в магазин, все купляється пачками і як мінімум на один-два сезони цього всього вистачає.

Хоча, знаю є такі люди, які кожного дня ходять по магазинах з одягом.

4. Транспорт.

На роботу чимось їздити треба. Більшість людей це робить за допомогою громадського транспорту. Тому, не є дивним той факт що мінімум 120 гривень в місяць треба викласти на послуги транспорту.

5. Відпочинок та розваги.

Наскільки я знаю цього року багато людей обмежує себе від поїздок на море. Чому? Крим відпав, ситуація із курсом долара нестабільна. Тому, як альтернатива люд вибирає подорожі в Карпати, Шацькі озера і так далі.

Хоча, є й такі люди що за відпочинок можуть лише поміряти.

6. Спиртне.

Ооо так, хто сидить на стакані, той знає що багато грошей іде із кишені саме на розпивання «вставляючи» напоїв. Якщо хочете порахувати це, то спробуйте хоча б місяць нічого не вживати. Ви будете здивовані результатом.

А на що ви, читачі блогу, витрачаєте в основному свої гроші?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 11.07.2014 пише:

    Я так розумію, що Воробус живе без води. 6-й пункт як раз 2 в 1

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*